Krypty Zegarowe
-
Guest
Krypty Zegarowe
Jak można otworzyć ta bramę co znajduję się w tym labiryncie( na wschodzie tam gdzie sie te kamienne głowy zapala) ta zachód od Menhiru??
Bo tam obok ten bramy stoi jakiś kamień na którym podobno jest wgłębienie w kształcie gwiazdy. Jak to zrobić ??
Bo tam obok ten bramy stoi jakiś kamień na którym podobno jest wgłębienie w kształcie gwiazdy. Jak to zrobić ??
-
Guest
-
Guest
Mam mały problem w kryptach zegarowych jest 9 skrzynek i są one pilnowane przez 3 strażników i kiedy podchodze do skrzyni pisze że skrzynia jest zamknięta na czerwony zamek jak je otworzyć i gdzie można znależć do nich klucz bo podobno jest tam kostur szmaragdowego oka widzę że rzadko ktoś tu zagląda ale proszę o odpowiedz 
Pierwszą skrzynię (środkową) można otworzyć bez klucza. Znajdziesz w niej jakiś stuff + klucz do następnej skrzyni. Otwierając 2 skrzynie, znajdziesz w niej klucz do 3, w 3 skrzyni klucz do 4 itd. Kolejność podana jest (jak Sorvina napisała)w temacie http://www.spellforceweb.fora.pl/porady ... zy,92.html. Tam musisz szukać.
Oopss! Teraz zobaczyłem ze shani posta napisał(a) w listopadzie ;/
Oopss! Teraz zobaczyłem ze shani posta napisał(a) w listopadzie ;/
Dobra, szerzy się tu górnictwo, więc zamykam temat. Przejrzę też poradnik do Krypt w FAQ - jeśli czegoś tam nie będzie, to dopiszę i dodam, że to od was.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."