Krypty Zegarowe

Spellforce: Shadow of the Phoenix
Locked
Guest

Krypty Zegarowe

Post by Guest »

Jak można otworzyć ta bramę co znajduję się w tym labiryncie( na wschodzie tam gdzie sie te kamienne głowy zapala) ta zachód od Menhiru??

Bo tam obok ten bramy stoi jakiś kamień na którym podobno jest wgłębienie w kształcie gwiazdy. Jak to zrobić ??
Guest

Post by Guest »

Szczerze mówiąc to ja się tam teleportowałem :P
Guest

Post by Guest »

A jak można się teleportować ??
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

Application:TeleportAvatar(xxx,yyy) x i y wpółrzedne np Application:TeleportAvatar(020,100)
Image
Image
Image
Guest

Post by Guest »

Znalazłem sposób na otworzenie tej bramy ale dziex za kod
Guest

Post by Guest »

A i jeszcze jedno. Koło menhiru w labiryncie wschodnim jest taki kamień na którym wyryte jest 11 słów ale tylko kilka da sie odczytać. Zauważyłem że podobne słowa były w skarbcu z Berłem Wiatru . O co z tym wszystkim chodzi??
Guest

Post by Guest »

Mam mały problem w kryptach zegarowych jest 9 skrzynek i są one pilnowane przez 3 strażników i kiedy podchodze do skrzyni pisze że skrzynia jest zamknięta na czerwony zamek jak je otworzyć i gdzie można znależć do nich klucz bo podobno jest tam kostur szmaragdowego oka widzę że rzadko ktoś tu zagląda ale proszę o odpowiedz :)
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Odpowiedź znajduje się w Poradach -> "Odpowiedzi na najczęstsze problemy graczy". Używaj funkcji Szukaj, ja po raz enty pisać tego nie będę -,-
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

i nic więcej.

O co w tym chodzi?
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Pierwszą skrzynię (środkową) można otworzyć bez klucza. Znajdziesz w niej jakiś stuff + klucz do następnej skrzyni. Otwierając 2 skrzynie, znajdziesz w niej klucz do 3, w 3 skrzyni klucz do 4 itd. Kolejność podana jest (jak Sorvina napisała)w temacie http://www.spellforceweb.fora.pl/porady ... zy,92.html. Tam musisz szukać.

Oopss! Teraz zobaczyłem ze shani posta napisał(a) w listopadzie ;/
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Te słowa są ułożone w takiej kolejności , w jakiej należy otwierać skrzynki ,aby otworzyć jak największą ich ilość .

Post Nazshara został wysłany w lutym ZESZŁEGO roku. Podpadłeś. //Ari.
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Dobra, szerzy się tu górnictwo, więc zamykam temat. Przejrzę też poradnik do Krypt w FAQ - jeśli czegoś tam nie będzie, to dopiszę i dodam, że to od was.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Locked