Plany nowej strony www.

Uwagi i opinie o dawnym forum.
gitpatison
Zbrojny w klawiaturę

Post by gitpatison »

Ja byłem na takich forach gdzie się zbierało takie punkty za pomoc w rozbudowie strony a jak się ich zebrało określoną ilość to się zostawało modem ale nie było to łatwe.
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Właśnie widziałem stronkę i jakby się ją skończyło byłaby dobra :wink:. Trzeba by zamieścić opisy ras i inne takie rarytasy :wink:. Osobiście mógłbym pomóc w pisaniu artykułów, zwłaszcza tych z questami :wink:

Mój pomysł jest taki, aby nad każdym artykułem zawierającym opis questa była tabela, np: Poziom trudności, Przeciętny poziom gracza(w danej krainie), Najczęściej występujące rasy, itp, itd. :)
Guest

Post by Guest »

Moim zdaniem to zły pomysł.

miałem duzo do czynienia z czymś takim, swego czasu pomagałem lub sam tworzyłem stronki o władcy pierscieni.

Możecie zrobić strone o spellforce ale tylko administrator dodawałby artykuły na nią, moglibyście załorzyć na forum specjalny dział gdzie ludzie dawaliby artykuły i te najlesze zamieszczać na stronie :wink:
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Zły pomysł o stronce, czy jak? Bo mi właśnie o to chodziło, aby najpierw na forum były posty z artykułami i sprawdzone przez admina wędrowały na stronę.
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

Nie ma co samemy kombinować tylko założyć stronę za pośrednictwem gram.pl jak naprzykład zrobili ci z gothica.
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Nie wiem czy to ma sens bo ja już wyslalem im swoją propozycje. Nieskromnie mogę dodać, że to była strona na wysokim poziomie szaty graficznej, jak również ładnymi drobnostkami. Napisałem im jakie mialem plany na rozwój strony, które im przedstawiłem, ale jak widać do dzisiaj mnie olali...
Guest

Post by Guest »

eee...

teraz oficjalna strona spellforce to gry-online.pl :(

masakra :(

kiedyś dawno temu była normalna stronka... byy fajne opisy jednostek, mitologia i jakies opowiadania... to jest super stronka taką zrobcie ;]

mogę wam pomoc pisać arty ;]/

ps: a co do gothica to najlepsza stroną jest gothic.org.pl ;] czyli g UP
Guest

Post by Guest »

Myślicie o czymś takim jak insimilion (www.insimilion.pl). No cóż jeśli tak to odradzam pomysł ponieważ tam temat jest już chyba wyczerpany. Zanim coś takiego zrobicie radzę przejrzeć tę stronkę.
Post Reply