Plany nowej strony www.
Właśnie widziałem stronkę i jakby się ją skończyło byłaby dobra
. Trzeba by zamieścić opisy ras i inne takie rarytasy
. Osobiście mógłbym pomóc w pisaniu artykułów, zwłaszcza tych z questami
Mój pomysł jest taki, aby nad każdym artykułem zawierającym opis questa była tabela, np: Poziom trudności, Przeciętny poziom gracza(w danej krainie), Najczęściej występujące rasy, itp, itd.
Mój pomysł jest taki, aby nad każdym artykułem zawierającym opis questa była tabela, np: Poziom trudności, Przeciętny poziom gracza(w danej krainie), Najczęściej występujące rasy, itp, itd.
-
Guest
Moim zdaniem to zły pomysł.
miałem duzo do czynienia z czymś takim, swego czasu pomagałem lub sam tworzyłem stronki o władcy pierscieni.
Możecie zrobić strone o spellforce ale tylko administrator dodawałby artykuły na nią, moglibyście załorzyć na forum specjalny dział gdzie ludzie dawaliby artykuły i te najlesze zamieszczać na stronie
miałem duzo do czynienia z czymś takim, swego czasu pomagałem lub sam tworzyłem stronki o władcy pierscieni.
Możecie zrobić strone o spellforce ale tylko administrator dodawałby artykuły na nią, moglibyście załorzyć na forum specjalny dział gdzie ludzie dawaliby artykuły i te najlesze zamieszczać na stronie
-
Guest
eee...
teraz oficjalna strona spellforce to gry-online.pl
masakra
kiedyś dawno temu była normalna stronka... byy fajne opisy jednostek, mitologia i jakies opowiadania... to jest super stronka taką zrobcie ;]
mogę wam pomoc pisać arty ;]/
ps: a co do gothica to najlepsza stroną jest gothic.org.pl ;] czyli g UP
teraz oficjalna strona spellforce to gry-online.pl
masakra
kiedyś dawno temu była normalna stronka... byy fajne opisy jednostek, mitologia i jakies opowiadania... to jest super stronka taką zrobcie ;]
mogę wam pomoc pisać arty ;]/
ps: a co do gothica to najlepsza stroną jest gothic.org.pl ;] czyli g UP
-
Guest
Myślicie o czymś takim jak insimilion (www.insimilion.pl). No cóż jeśli tak to odradzam pomysł ponieważ tam temat jest już chyba wyczerpany. Zanim coś takiego zrobicie radzę przejrzeć tę stronkę.