Twierdza Mrocznego Wiatru - problem techniczny

Spellforce: Shadow of the Phoenix
Post Reply
Sknerus
Zaklinacz słów

Twierdza Mrocznego Wiatru - problem techniczny

Post by Sknerus »

Otóż mam problem. Mam ciężkozbrojnego wojownika 42 lvl i przeszedłem Krypty Zegarowe. Tylko raz na chwile byłem w twierdzy i odrazu użyłem menhira, żeby teleportnąć się do Empyrii kupić nowy ekwipunek. Chcę się portnąć do twierdzy - nie mogę :( . Cały czas pisze wczytywanie poziomu i nic, ale myszka chodzi normalnie. A na każdą inną mapke moge się portnąć.

Jakby co, mam wersje 1,53.
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Nie spotkałem się z takim problemem. Cóż, zawsze możesz się tam spróbować teleportować, zamiast "portnąć" xD

A tak na poważnie, to wystarczy ci teleport to krypt zegarowych. Jeśli już będziesz w kryptach, to idź do portalu i problem z głowy :wink: A myślałem, że sam na to wpadniesz xD

BTW. Raczej nie miałem przywidzeń, więc powiem tylko, że na początku twierdzy miałem Level bliski 50. Jestem pewny, ponieważ pamiętam, że byłem baaaardzo zUy, gdyż nie mogłem przejść Wąwozu, chociaż miałem Avka na 50 Lvl...

Hehe, to wszystko mam nadzieję, że pomogłem :P
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Wiesz, robiłem tak dzisiaj zanim założyłem temat :wink: Krypty - Twierdza

I zwiecha :? Duży lvl miałeś xD Ja gram normalnie bez kodów, ale jak zobaczyłem Kruczą Przełęcz to odrazu Teleportowałem avatara pod portal do Kathai o sobie poszedłem xD
Post Reply