Jakby co, mam wersje 1,53.
Twierdza Mrocznego Wiatru - problem techniczny
Twierdza Mrocznego Wiatru - problem techniczny
Otóż mam problem. Mam ciężkozbrojnego wojownika 42 lvl i przeszedłem Krypty Zegarowe. Tylko raz na chwile byłem w twierdzy i odrazu użyłem menhira, żeby teleportnąć się do Empyrii kupić nowy ekwipunek. Chcę się portnąć do twierdzy - nie mogę
. Cały czas pisze wczytywanie poziomu i nic, ale myszka chodzi normalnie. A na każdą inną mapke moge się portnąć.
Nie spotkałem się z takim problemem. Cóż, zawsze możesz się tam spróbować teleportować, zamiast "portnąć" xD
A tak na poważnie, to wystarczy ci teleport to krypt zegarowych. Jeśli już będziesz w kryptach, to idź do portalu i problem z głowy
A myślałem, że sam na to wpadniesz xD
BTW. Raczej nie miałem przywidzeń, więc powiem tylko, że na początku twierdzy miałem Level bliski 50. Jestem pewny, ponieważ pamiętam, że byłem baaaardzo zUy, gdyż nie mogłem przejść Wąwozu, chociaż miałem Avka na 50 Lvl...
Hehe, to wszystko mam nadzieję, że pomogłem
A tak na poważnie, to wystarczy ci teleport to krypt zegarowych. Jeśli już będziesz w kryptach, to idź do portalu i problem z głowy
BTW. Raczej nie miałem przywidzeń, więc powiem tylko, że na początku twierdzy miałem Level bliski 50. Jestem pewny, ponieważ pamiętam, że byłem baaaardzo zUy, gdyż nie mogłem przejść Wąwozu, chociaż miałem Avka na 50 Lvl...
Hehe, to wszystko mam nadzieję, że pomogłem
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...