2.Do skrzynek w krainie smoków, tam jest mozaika a pod nią skrzynki, które można otworzyć tylko za pomocą monet z czaszką.
3.
4.Tak to ta sama postać, a czemu jest smokiem? To sam powinieneś wiedzieć grając w Dragon Storm, szczerze to nie pamiętam już, ale chyba poległ, a potem jego dusza została przeniesiona w ciało smoka.
3. Piętno balladyny jest naznaczone paktem cienia.
4. Iceman blisko. Z tego co pamiętam to nosisciel dusz uratował pewnego smoka przypłacając to własnym życiem. W nagrodę za ocalenie został połączony duszą z tamtym smokiem
Nie wiem. U mnie tak wyszło w każdym razie. Jeśli chcesz wszystkie wieże aktywować to po próbuj z tymi urządzeniami i zapisuj kombinacje na kartce. Pamiętaj, że bez wskazówki Ragny musisz trochę poczekać na ich aktywację. Tak z 5 sekund. Jak nic się nie stanie to zła kombinacja, jak jednak zaskoczy to odrazu zapisuj
a wzmacniacz kreo gdzie znajdę? drugi czy trzeci ? i co oprócz tych tworzycieli broni(tych stołów ) to gdzie mogę je dodać w następnej kolejności ?
plssss niech ktoś mi powie gdzie znajdę ten drugi wzmacniacz i ostatnią wichurę do q z wichurą innym mówicie i nikt nie grozi warn a w wyszukiwarce jest nic niejasnego !
Na to pytanie odpowiedział Feniks w innym temacie. Naucz się SZUKAĂ i CZYTAĂ ze zrozumieniem ! //Soul Keeper