Nie dokończone historie i dziwne itemki

Guest

Nie dokończone historie i dziwne itemki

Post by Guest »

Mam kilka pytań o niedokończone historie :

-Po co jest słodkie wino w dragon storm ?

-po co jest moneta z czaszką?

-o co chodzi z piętnem balladyny ?

-i nosiciel dusz to ta sama postać co się nią gra w shadow wars ? a jak tak to jak to możliwe że jest smokiem ? :roll: :roll: :roll:
reZ
Łowca postów

Re: Nie dokończone historie i dziwne itemki

Post by reZ »

Odpowiem na dwa pytania:

1.

2.Do skrzynek w krainie smoków, tam jest mozaika a pod nią skrzynki, które można otworzyć tylko za pomocą monet z czaszką.

3.

4.Tak to ta sama postać, a czemu jest smokiem? To sam powinieneś wiedzieć grając w Dragon Storm, szczerze to nie pamiętam już, ale chyba poległ, a potem jego dusza została przeniesiona w ciało smoka.
Image
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

1. Do pewnego questu z Cainem :wink:

2. Jak wyżej...

3. Piętno balladyny jest naznaczone paktem cienia.

4. Iceman blisko. Z tego co pamiętam to nosisciel dusz uratował pewnego smoka przypłacając to własnym życiem. W nagrodę za ocalenie został połączony duszą z tamtym smokiem :wink:
Guest

Post by Guest »

ale do 4 . : czyli po za fabułą uratował tego smoka ?
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Tak, po za. Smokiem został tak jakby pomiędzy tymi częściami :wink:
Guest

Post by Guest »

jeszcze takie pytanie dodatkowe do tego :

5 . jak długo trzeba czekać aż ragna ze strażnicy duchów powie mi o fioletowym/wej wieży i na co ją ustawić ? wszytskie inne mi mówi tylko nie tej :(
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Ehhhh, to chyba jest zabugowane. Musisz sam się domyślić. Mi w każdym razie powiedziała dopiero wtedy kiedy było już dawno po walce :D
Guest

Post by Guest »

czyli wcześniej nie da rady ??
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Nie wiem. U mnie tak wyszło w każdym razie. Jeśli chcesz wszystkie wieże aktywować to po próbuj z tymi urządzeniami i zapisuj kombinacje na kartce. Pamiętaj, że bez wskazówki Ragny musisz trochę poczekać na ich aktywację. Tak z 5 sekund. Jak nic się nie stanie to zła kombinacja, jak jednak zaskoczy to odrazu zapisuj :wink:
Guest

Post by Guest »

a wzmacniacz kreo gdzie znajdę? drugi czy trzeci ? i co oprócz tych tworzycieli broni(tych stołów ) to gdzie mogę je dodać w następnej kolejności ?

plssss niech ktoś mi powie gdzie znajdę ten drugi wzmacniacz i ostatnią wichurę do q z wichurą :( innym mówicie i nikt nie grozi warn a w wyszukiwarce jest nic niejasnego !

Na to pytanie odpowiedział Feniks w innym temacie. Naucz się SZUKAÆ i CZYTAÆ ze zrozumieniem ! //Soul Keeper
Guest

Post by Guest »

Od agathosa chyba
Guest

Post by Guest »

Od agathosa dostaje pierwszy ! :(
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

Ostatnią wichurę znajdziesz w krainie tych smokowców jakoś w środku mapki(chyba)
Image
Guest

Post by Guest »

ok thx . Ehh przeszukałem całą grę i nie mogę znaleść ani jedno wzmacniacza kreo :(
Dosu666
Zbrojny w klawiaturę

Post by Dosu666 »

Już ci pisali wyżej. W Strażnicy duchów jest taki staruszek Agathos wąłsnie chyba i u niego rób all questy aż zostanie twoim "pomagierem"

Z resztą to już gdzieś było bo miałem to samo pytanie.

Pojawiasz się i odkopujesz tematy. Nie wolno, nie wolno... //Soul
Post Reply