Co was najbardziej zawiodło w DS?

Post Reply
Dosu666
Zbrojny w klawiaturę

Co was najbardziej zawiodło w DS?

Post by Dosu666 »

Tak jak w temacie.

Mnie najbardziej zawiodła długość tego dodatku. 11 planszy które jezeli ma się czas wene i umiejętności mozna rpzejsć w 24h.

Drugim zawodem była ostatnia plansza "pałac Króla Ulfa" i ostatni boss w grze "Twórca". A mianowicie cała planasza jest śmiertelnie prosta, i krótka.

Nadodatek pokonanie Twórcy jest prostrze niż rozwalenie 2 miejsc z magami (ci którzy się w nas zmieniaja i ci którzy pomiędzy szkieletami przeskakują). Ogółem walcząc z Twórca niemusiałem się zabardzo martwić o Team nie to co w rpzypadku walki z Malakai-em. Co jakiś czas rzuciłem spell leczacy i jakies buffy oraz kilka czarów do ataku.
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Mnie też długość... przeszedłęm w jakieś 2 dni. Zawiodło mnie także to, że w wersji dowolnej wprowadzili pare bugów(mam questa więc wchodze do lokacji i tu mi pisze quest completed. Albo z kitakami w Uram Gor, szamani nie dołączali do mnie po zabiciu obstawy a kitakowie byli widoczni).
Image
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

a mnie to że na wodogrzmoty bramę mieczy itd nie dało sie przenieść i nowa rasa dobra ale droga najprostsza a jak ustawisz na najtrudniejsze to takie łatwa jak wodogrzmoty w spellforce czas mrocznych
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Gra ma rzeczywiście dużo bugów . Mnie to zdenerwowało i zawiodło . Nie mogłem np. wypełnić zadania z bohaterami ,bo wszyscy się do mnie już przyłączyli ,czy nie mogłem porozmawiać z Mersadionem aby wypełnić zadanie z runami (mówił masz już wszystkie runy ? - nie było żadnej funkcji) czy nawet nie było potwora z mapą Anderhalla.

Kampania bardzo mi się podobała .

Kiedyś wchodzę na mapę Wodogrzmoty , patrze ,a mam 3 odznaki honorowe i nie wiem za co - ale to mi pomogło.

PS.Miałem np. wszystkie zwoje z mapy z internetu (dziennik 12/12 ,a nie mogłem wypełnić tego zadania.
Guest

Post by Guest »

w ds jest krótka fabuła i wg mnie są w kampanii słabi towarzysze tacy słabi no np na początku szept i wichura ? Caine jest nawet silny i długo wytrzyma a np Yasha ?
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

Najfajniejsza mapa to ta druga ale na rozgrywce dowolnej jej nie ma to mnie już dobiło .
mafia211
Skrytopisarz

Post by mafia211 »

mnie zawiodły te błędy w rozgrywce dowolnej wogóle kupców nie szukałem wszedłem na mape i już miałem wykonaną poza tym wszystko ok . podobały mi się te questy z Cainem
Rohen_Tahir
Skrytopisarz

Post by Rohen_Tahir »

Mnie ta gra zawiodła zupełnie, zresztą jak całe SP2, jak się dobrze przyjrzeć budynkom, to są gorsze niż te z SP1 z 2004 roku...
Poza tym nie ma fajnego intro, co cechowało każdą część SP
Image
Post Reply