Twierdza Mrocznego Wiatru - problem
-
Guest
Twierdza Mrocznego Wiatru - problem
A więc mam problem z samą końcówką misji. Stoję już pod więzieniem Wojownika Cienia. Problem w tym, że muszę jakoś zablokować wejścia do jaskiń. Otóż problem polega na tym, że jak tylko armią odchodzę na chwilę od jaskini to od razu wychodzą z niej ostrza. Co mam zrobić, żeby te ostrza nie wyłaziły?
-
Guest
Problem w tym, że jak zostawiłem dokładnie 12 ludzi + tytana przy jednej jaskini, a resztą armii ruszyłem na inną jaskinie ostrza wylazły z tej bronionej i rozniosły straż. Jednak, gdy stała cała armia ostrza nie wychodziły. Może zależy to od liczby? Jeśli tak to ile jednostek musze postawić przy jaskini?
-
Guest
Ja podszedłem całą armią, coś tam się w jaskini zdezaktywowało (jak po zniszczeniu wrogiego obozu-taki biały promień), potem sobie spokojnie całą armią odszedłem i już się nie pojawiali.... Z tym że jakoś tak to dziwnie zrobiłem, że najpierw rozwaliłem kowala dusz, a dopiero potem ostrza z jaskiń
może to też miało wpływ...
-
Guest
A nawet niedaleko niego
Mi też wystarczył jeden kraś 
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."