Witam,
Mam pewien problem w Empyrii. W dzielnicy świątynnej, przy Lyrio Forellu (chyba tak się pisze) są dwie białe dłonie z którymi mogę "pogadać". Gdy z nimi rozmawiam, mówią do mnie "w dłoni widac cztery otwory" (jakos tak). I o co z tym chodzi?
Białe dłonie (problem)
Gdy odnajdziesz wszystkie pieczęcie potrzebne do banku {patrz http://www.spellforceweb.fora.pl/porady ... zy,92.html } to weź włóż je do odpowiednich otworów . Następnie otwórz skrzynie i tam będą tabliczki które wkładasz do rąk .
EDIT:
1 2
3 4
To jest układ otworów na pieczęcie . Do każdej włóż po jednej . Później zobaczysz takie dźwignie { są przy wejściu do skarbca}. Naciśnij je . Otworzy się skarbiec . Przeszukaj skrzynki . W nich będą tabliczki.
EDIT:
1 2
3 4
To jest układ otworów na pieczęcie . Do każdej włóż po jednej . Później zobaczysz takie dźwignie { są przy wejściu do skarbca}. Naciśnij je . Otworzy się skarbiec . Przeszukaj skrzynki . W nich będą tabliczki.
-
Guest
Powiem tak... Dziwne teksty się wyświetlają i gdzieś o tym mowa była. Imiona na tabliczkach bodajże pokrywają się z imionami szkieletów na wyspie na ostatniej mapie. Ponadto na jednej z tabliczek jest podany kod, który można wpisać będąc na Kruczej Przełęczy do konsoli, po czym pokazuje się jakaś babka obok monumentu trolli. Nic więcej nie potrafię powiedzieć na ten temat, bo nie znam niemieckiego, a właśnie takim językiem posługuje się ów kobieta. Atakuje wszelkie budynki postawione przez nas w jej okolicy, a po zatwierdzeniu jednej z opcji, chodzi za nami. Tyle mi wiadomo. Jak ktoś umie bardzo dobrze niemiecki, to mogę pospisywać te teksty, aby ta osoba je przetłumaczyła. Jakby co, to PW.
Spoiler:
-
Guest
-
Guest
Re: Białe dłonie (problem)
Sorry za odkop ale nie wiem jak ten kod wpisać. Otwieram konsole wpisuje tak jak jest napisane i nie może mi wczytać tego kodu.