witam, mam problem ze znalezieniem skrzyni dla 3ch magow. gra mowi ze jest ona gdzies na wschod od burzowych gor... ale nie moge jej znalesc (chyba ze zle interpretuje to i ona jest na innej mapie)
mhm, szczerze mowiac sa tam dwie jaskinie, jedna w ktorej jest ten pelzacz, nie zauwazylem skrzyni, a w drugiej skrzynia, ktora otworzylem bez zadnych problemow jeszcze przed uwolnieniem magow... bedzie ta skrzynia rozumiem zaznaczona na niebiesko ??
gojira-tak ta skrzynia będzie na niebiesko a pisałem że albo obok miejsca gdzie jest wumpus albo przed nim albo po nim,jeżeli będziesz odchodił na ścieżce w lewo co chwila i jeżeli idziesz na północ to ją znajdziesz
psota-to zależ jakim jesteś magiem jeśli białym to tego w białej kiecce jeśli czarnym to w czarnej szacie a jeśli żywiołów to babke(reszta klas którego chce)
Nie da się tego uniknąć ,chyba ,że przez jakiś błąd. Raz tak miałem ,że dałem figurkę temu białemu a tamci nie zmienili stosunku do mnie z niebieskiego na czerwony (czyli sojusz-wróg).