3ch magow

Spellforce: Breath of Winter
Post Reply
Guest

3ch magow

Post by Guest »

witam, mam problem ze znalezieniem skrzyni dla 3ch magow. gra mowi ze jest ona gdzies na wschod od burzowych gor... ale nie moge jej znalesc (chyba ze zle interpretuje to i ona jest na innej mapie)
Guest

Post by Guest »

ta skrzynia jest na tej samej mapie na której dostajesz to zadanie skrzynia jest chwile przed albo po wumpusie (tym wielkim pełzaczu)
Guest

Post by Guest »

mhm, szczerze mowiac sa tam dwie jaskinie, jedna w ktorej jest ten pelzacz, nie zauwazylem skrzyni, a w drugiej skrzynia, ktora otworzylem bez zadnych problemow jeszcze przed uwolnieniem magow... bedzie ta skrzynia rozumiem zaznaczona na niebiesko ??
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Tak.A propos któremu z magów daliście figurkę bo ja dałem białemu .
Guest

Post by Guest »

gojira-tak ta skrzynia będzie na niebiesko a pisałem że albo obok miejsca gdzie jest wumpus albo przed nim albo po nim,jeżeli będziesz odchodił na ścieżce w lewo co chwila i jeżeli idziesz na północ to ją znajdziesz

psota-to zależ jakim jesteś magiem jeśli białym to tego w białej kiecce jeśli czarnym to w czarnej szacie a jeśli żywiołów to babke(reszta klas którego chce)
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

ja dałem temu od czarnej magii ale wtedy wszyscy sie leją

czy da sie tego uniknąć?
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Guest

Post by Guest »

Nie da się tego uniknąć ,chyba ,że przez jakiś błąd. Raz tak miałem ,że dałem figurkę temu białemu a tamci nie zmienili stosunku do mnie z niebieskiego na czerwony (czyli sojusz-wróg).
Drago
Skrytopisarz

Post by Drago »

ja figurkę daje Renyi bo przeważnie jestem magiem żywiołów
Post Reply