Mam problem ze znalezieniem 3ego artefaktu w misji dodatkowej SYGNET BESTII - znajdz swiece.
Mam tez problem ze z misja SZKARŁATNE KRĂLESTWO po przejsciu przez portal polnocny i rozmowie z BORONDIR ide sciezka do bramy mrocznych elfow razem z krasnoludami (niszczycielami) i trafiam na zamknieta brame jak ja otworzyc
MOZE MA KTOS PELNY PORADNIK do tej gry ??
problem ze znalezieniem artefaktu
-
Guest
Tak jak napisałem gdy dojdziesz z nim do czarnej bramy to wtedy z nim pogadaj .Pamiętaj od prawej strony. Gdy on już to zrobi to idź z armią ciągle na południe i tam będzie ten gargulec co ma świece .Chodzi mi o ten 1 obóz Norkainów. Lepiej już nie da się tego wytłumaczyć. Jeśli coś to napisz mi na pw.
Da się lepiej wytłumaczyć.
Po drodze do Czarnej Bramy (czy jakoś tak) jest jeszcze jedna, taka "zwykła" brama. Ale o ile pamiętam, ja ją miałem otwartą o.O A może trzeba było przy niej pogadać z szefem niszczycieli? Szczerze mówiąc, nie pamiętam, ale spróbuj.
Po drodze do Czarnej Bramy (czy jakoś tak) jest jeszcze jedna, taka "zwykła" brama. Ale o ile pamiętam, ja ją miałem otwartą o.O A może trzeba było przy niej pogadać z szefem niszczycieli? Szczerze mówiąc, nie pamiętam, ale spróbuj.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."