Sygnet Besti 2
Hmm... Dawno grałam w OZ i średnio pamiętam gdzie, co było.
Jeden gargulec był gdzieś na półce skalnej, niedaleko drugiego monumentu bohaterów. Kolejny był w zatoczce skalnej przy drodze prowadzącej od głównego obozu mrocznych elfów do trolli. Trzeci... gdzie był trzeci... niestety nie pamiętam... Może ktoś inny wie
Jeden gargulec był gdzieś na półce skalnej, niedaleko drugiego monumentu bohaterów. Kolejny był w zatoczce skalnej przy drodze prowadzącej od głównego obozu mrocznych elfów do trolli. Trzeci... gdzie był trzeci... niestety nie pamiętam... Może ktoś inny wie
Spoiler:
-
Guest
Wszystkie były na tej mapie. Ostatni znajduje się gdzieś niedaleko Czarnej Ściany, ale nie pamiętam czy od "naszej", czy wroga strony.
Edyt:
Wybaczta, pomyliło mi się z kaplicami.
Gargulec znajduje się niedaleko Czarnej Ściany, tam gdzie są wieżyczki, na które natkniemy się w drodze od obozu krasnoludów do CŚ. O ile pamiętam, było to na wzniesieniu.
Edyt:
Wybaczta, pomyliło mi się z kaplicami.
Gargulec znajduje się niedaleko Czarnej Ściany, tam gdzie są wieżyczki, na które natkniemy się w drodze od obozu krasnoludów do CŚ. O ile pamiętam, było to na wzniesieniu.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Guest
Ok, jak co to napisz. Nie jestem pewny, a nie mam gry zainstalowanej, żeby sprawdzić.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz