I chciałbym się zapytać, gdzie najlepiej na moim doświadczeniu wbijać doświadczenie? próbowałem na tych misjach co dostaje się po 1k expa z tymi szamanami co się ich uwalnia ale to za mało, a na Krańcu Lata nie mam niestety szans aby uwolnić żonę Utrechta, więc pytam osoby które mają doświadczenie.
Rozgrywka Dowolna - Pytania Dotyczące Rozgrywki
Rozgrywka Dowolna - Pytania Dotyczące Rozgrywki
Witam, mam pytanie
Aktualnie mam 23 poziom, hehe raz wszedłem na ostatnią plansze na liste i że tak powiem "poukradałem" przedmioty ze skrzynek jakims cudem udało mi się zniszczyć 1 obóz szkieletów ale to chyba dlatego ze nie zdarzyli go rozbudowac xd, no i zwiałem z całkiem sporą ilością przedmiotów na 30 poziom
oczywiście mam mod na chyba 83 max lvl czy jakoś tak
I chciałbym się zapytać, gdzie najlepiej na moim doświadczeniu wbijać doświadczenie? próbowałem na tych misjach co dostaje się po 1k expa z tymi szamanami co się ich uwalnia ale to za mało, a na Krańcu Lata nie mam niestety szans aby uwolnić żonę Utrechta, więc pytam osoby które mają doświadczenie.
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Re: Rozgrywka Dowolna - Pytania Dotyczące Rozgrywki
Wojny Cieni.... gdyby to były zadania "Władcy Smoków" to sprawa byłaby prostsza, ponieważ jest kilka plansz (te zaraz po Arenie) do dobrego expa. Chyba że dostajesz tylko za zadania. Za zniszczenie bazy tez jest.
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
No mi chodzi o Rozgrywke Dowolną Władca Smoków chyba pomyliłem działy
a za bazy bardzo mało dostaje... 1k to nic juz pisałem a ty dalej swoje chyba nie znasz sie na tym za bardzo skoro twierdzisz ze na 23 poziomie mam szanse wywalczyc cos na arenie i zyskac doswiadczenie z rozwalaniu baz
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Wykonując questy, z nasz jakąś prostsza drogę? Przy okazji poznasz plansze niektóre. Zastanawia mnie tylko ten mod, o którym wspominałeś...
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
Jak chcesz szybko expić to zobacz ten filmik i pobrać mapkę podaną w opisie.
[youtube]yvieDTesDQ8[/youtube]
[youtube]yvieDTesDQ8[/youtube]
na poprzednim forum, spellforce.web chyba mówiliśmy o tym i tam ktoś dał link do tego to pobrałem narazie mam 41 poziom, a żeby szybko wbić lvl to idziesz na plansze Białe Morze, i tam niszczysz takiego golema co ma 25 poziom nawet na 15 poziomie i on ci daje 19.500 expaMagnusArias wrote:Wykonując questy, z nasz jakąś prostsza drogę? Przy okazji poznasz plansze niektóre. Zastanawia mnie tylko ten mod, o którym wspominałeś...
Witam! czy ma ktoś może na posiadaniu takowego moda? Byłabym wdzięczna.Pozdrawiam
Z tego co mi wiadomo to nie można osiągnąć 41lvl... Ja sam dobiłem pasek 30lvl na full i później po prostu nie otrzymujemy expa.