Instrukcja obsługi harmonogramu, wersja beta

Przedstawiciele wszystkich ras zbierają się tu, by podziwiać pięknie zdobiony harmonogram bijatyk, równie piękne rankingi i jeszcze piękniejsze półnagie elfki, opiekujące się wszystkimi formularzami. Tu także przez tego wielkiego trolla w okularach przyjmowane są zakłady.
Post Reply
Ari
Arinistrator

Instrukcja obsługi harmonogramu, wersja beta

Post by Ari »

Wiem, że jest zbyt wcześnie na jakiekolwiek umawianie się na bitwę, ale stwierdzam, że warto zaprezentować schemat harmonogramu - grosz przykładu wart jest złotówki gadania. Postanowiłem więc wkleić tu przykładowy harmonogram z objaśnieniem wszystkich aspektów po kolei.

Jazda.

Na wstępie dodam jeszcze, by posiadacze wolnych łączy internetowych już w tym momencie otworzyli sobie obrazki, jako że są gigantyczne.

Najpierw sam http://img15.imageshack.us/i/pr0tabela.jpg/. Wiem, że jest paskudny, dopracuję go (jak mi się zachce). Na harmonogram patrzy się "trójkami", tj. pojedynki/potyczki 1-3, 4-6 itd. rozgrywane są jednocześnie, w 10-dniowym okresie (patrz: regulamin). Terminy ustalane są przez samych uczestników, więc może zdarzyć się, że pojedynek trzeci odbędzie się wcześniej niż drugi, ale czwarty nie nastąpi dopóty, dopóki nie odbędą się lub zostaną unieważnione pojedynki 1-3.

Po każdej serii ("serią" będę nazywał "trójki rozgrywek") harmonogram jest aktualizowany. Zwycięzca meczu będzie miał zielonkawe tło, przegrany - czerwony/pomarańczowy/różowy (daltonizm :klan, nie rasę, jaką będziecie grać!

Teraz wstawię sobie kolory zielony i czerwony, bo nie zapamiętam kodów xP Nie przejmujcie się nimi.

(306846), (8c1b1b)

Wszelkie pytania/sugestie*/wątpliwości tutaj.

/* Tylko nie "popraw wygląd"!
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

A czemu tylko z jedynki .
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Bo gramy tylko w Spellforce 1?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Post Reply