bramę Białego kamienia
-
Guest
bramę Białego kamienia
Witam!!
Mam pytanie jak otworzyć bramę Białego kamienia w spellforce zakon switu mam klucz ale wraz nie moge jej otworzyć ;/
Mam pytanie jak otworzyć bramę Białego kamienia w spellforce zakon switu mam klucz ale wraz nie moge jej otworzyć ;/
Eloni powiadasz... Nie wiem, która to biała brama, ale w Eloni są tylko dwie. Tą pierwszą, niedaleko monumentu, otwierasz kluczem, który ma jakiś tam strzelec z wioski. Do drugiej bramy klucz daje ci gość stojący przed nią. Na pewno masz prawidłowy klucz? Jeśli tak, to może podejdź bliżej bramy. Jeśli masz prawidłowy klucz to nie ma siły, żeby się nie otworzyła.
Spoiler:
-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
Guest
ok jakoś dam rade bo ja mam 13lvl i nic nie moge zrobic, to prześlij mi na maila http://www.spellforceweb.fora.pl/porady ... ,1136.html ok;)
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Spytałeś się tego gostka co stoi przed bramą o szczegóły? Jak nie to całkiem mozliwe, że nie możesz otworzyc bramy... Na tej planszy mam 5lvl i SAMEMU chciałem dojść do końca, ale sie nie udało bo mnie zabiły zwierzołaki
Ale jak zrobiłem sobie max.armie to spokojnie mogłem zaliczyc wszystkie misje za bramą, a doszło mi 1,5 lvl tylko 
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
-
Guest
Bo za ta brama sa 2 misje "Wolni kupcy " i "chory pustelnik".
A zostaly mi jeszcze takie misje:
Misja główna:
-Dolina szarego zmierzchu
-pogranicze w ogniu
Misje dodatkowe:
-Usługi dla Krasnoludow
-Wolni kupcy
-Starzec i jego muzyka(ale niestety jej nie wypelnie bo go zabilem)
-Delikatna tkanina
-Amra i Zea
-Kamienie dusz
-Swiat cieni
-Chory pustelnik
A zostaly mi jeszcze takie misje:
Misja główna:
-Dolina szarego zmierzchu
-pogranicze w ogniu
Misje dodatkowe:
-Usługi dla Krasnoludow
-Wolni kupcy
-Starzec i jego muzyka(ale niestety jej nie wypelnie bo go zabilem)
-Delikatna tkanina
-Amra i Zea
-Kamienie dusz
-Swiat cieni
-Chory pustelnik