Gra swobodna - dyskusja ogólna
Co masz na myśli mówiąc "zawsze wszystko spieprzają"?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
IceMan, czyli krótko mówiąc nie myślą ;P
Psota, spieprzyć to dla Ciebie wulgaryzm? o.O
Psota, spieprzyć to dla Ciebie wulgaryzm? o.O
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Przedtem było wspomniane o rasach iwg mnie...:
Elfy - Tworzymy 60 lodowych magini, 20 uzdrowicielek i idziemy na wojne... nikt ich nie pokona bo jak 20 magini walnie np.: w jakiegos 10 lvl wroga to on juz lezy
Ludzie - 80 Zbrojnych i avatar z masowym uzbrojeniem, opcja ataku tj. wyżej
Mroczne Elfy - Silne, potężna magia (fajnego tytana mają) szczególnie przydatne w walce z trollami i orkami( sprite to mroczki, a pragnienie - inne)
Elfy - Tworzymy 60 lodowych magini, 20 uzdrowicielek i idziemy na wojne... nikt ich nie pokona bo jak 20 magini walnie np.: w jakiegos 10 lvl wroga to on juz lezy
Ludzie - 80 Zbrojnych i avatar z masowym uzbrojeniem, opcja ataku tj. wyżej
Mroczne Elfy - Silne, potężna magia (fajnego tytana mają) szczególnie przydatne w walce z trollami i orkami( sprite to mroczki, a pragnienie - inne)
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
-
Guest
Druidki? Podróżniczki? Nie lepiej walnąć zamiast nich tańsze a lepsze odpowiednio uzdrowicielki i Łuczniczki wiatru?
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Jeśli łuczniczki wiatru sa dla ciebie za słabe to Psota nie znasz elfek. Bez nich cały system walki się wali. Jak dla mnie 30 łuczniczek wiatru i 10 uzdrowicielek stojacych za łuczniczakim to podstawa armii. 15 magiń lodu, 5 druidek i 20 strażniczek z tytanem to najlepsza kombinacja garjąc elfkami. Z taką kombinacją wróg prawie nigdy nie podskoczy. W każdym razie mnie ;]
Łuczniczki wiatru za słabe? *Turla się po ziemi* Samym celnym strzałem pokonują podróżniczki.
Drakon, ja lodowych czarodziejek właściwie w ogóle nie stosuję, 45 łuczniczek wiatru daje taki sam efekt ;P
Drakon, ja lodowych czarodziejek właściwie w ogóle nie stosuję, 45 łuczniczek wiatru daje taki sam efekt ;P
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz