Spellforce RPG

Możecie pisać tu co nie pasuje do innych kategorii.
Guest

Spellforce RPG

Post by Guest »

Mam pomysł chciałbym zrobić spellforce rpg (narazie tylko na podstawie zakonu świtu).Wiem że to duży projekt ale sie go podejme.Byłoby to coś podobnego do d&d 3.5.Mógłby ktoś podać spis broni (po polsku) Ze statystykami.Za wszelką pomoc będe niezmiernie wdzięczny.
Guest

Post by Guest »

Cześć. Tutaj mam część broni, ale nie mam czasu ich spolszczyć, więc mam nadzieję, że ktoś Ci pomoże. http://spellforce.jowood.com/forum/show ... hp?t=31494
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

Lol przecież spellforce to RPG!!!ŻAL!To moja opinia.
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Haa, chodzi o sesje RPG w świecie Spella!? Myślałem o czymś takim, ale gdzie, kiedy i jak to się by rozgrywało?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Guest

Post by Guest »

tak chodzi o sesje i założyłbym jakieś forum do tego ale potzrebuje pomocy
Guest

Post by Guest »

Eee... sesja czyli taka gra przez internet? Czyli, że np. są sub-fora i tam się kupuje, robi misje pisząc? Bo ja się z tym terminem jeszcze nie zaznajomiłem.
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

Dokładnie o to chodzi :) I ja osobiście jestem za i pomóc mogę (ale w czym? bo się trochę nie znam... Na twoim miejscu Dark_Blade poprosiłbym Kahada / Sorvinę o osobny dział na tym forum (byłbyś tam moderatorem)... a jak nie to się pomyśli
Image
Image
Image
Guest

Post by Guest »

tylko że ja nie umiem moderatorować i jako tako prowadzić forum więc to może być niejakie utrudnienie
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

A o FRPG ja moge mieć jakąś gidlie.Znam się na tym...
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

Dark_Blade to dość proste: podstawą jest pilnowanie żeby użytkownicy przestrzegali regulaminu (za nie przestrzeganie ostrzeżenia bany itp.) i ogólnie dbanie o porządek forum np. przenoszenie starych tematów do kosza (najoczywistszy i najprostszy przykład). O czymś zpomniałem? Jeśli tak to dopiszcie (jakoś dzisiaj zapominam o wielu dość oczywistych rzeczach).
Image
Image
Image
Guest

Post by Guest »

ok spróbuje ale nie w tym tygodniu bo wiecie rozpoczęcie i mase spraw na głowie

może poprzetłumaczam troche ale wątpie a z tymi broniami to chciałbym też zbroje i chełmy i takie różne
Guest

Post by Guest »

Jeśli o to chodzi to ja mam wprawę. Robiłem kiedyś Naruto RPG i wyszło całkiem nieźle, ale potem nie miałem czasu i przekazałem forum innemu użytkownikowi. Mogę pomóc w każdym razie.
Guest

Post by Guest »

potrzebuje pomocy troche przy zasadach i troche przy przetłumaczaniu ale jak już mówiłem chwilowo nie mam czasu
Guest

Post by Guest »

Ja mogę ci pomóc, ale jedynie po stronie technicznej oraz jeśli wszystko już będzie gotowe, ponieważ także nie mam czasu
Guest

Post by Guest »

kompletuje ekipe maks 6 osób beze mnie

1.Sharus
Post Reply