Recepta na super hero w ZŚ i OZ
-
Guest
Recepta na super hero w ZŚ i OZ
Powiedzcie mi co trzeba zrobić by zdobyć 28 level albo 29 jak poniektórzy
Bo ja w Zakonie zawsze dochodzę do 25 a w Oddechu ledwie do 24 chociaz wszystkie poboczne są wykonane
Pomużcie!!!
Bo ja w Zakonie zawsze dochodzę do 25 a w Oddechu ledwie do 24 chociaz wszystkie poboczne są wykonane
Pomużcie!!!
-
Guest
Oczywiście. Ty wszechwiedzący jesteś. Ty taki biedny, mieszkający w surowych warunkach. Oj jak mi ciebie szkoda. Pewnie kupiłeś taką grę, której się przejść nie da, co? Jeden jedyny dostałeś trefną wersję? Jakieś fatum nad tobą ciąży.
Po prostu się nie starasz. Albo nie umiesz logicznie myśleć. Przestań się na sobą użalać, tylko rusz dupę i zacznij porządnie grać! Użalaniem się na sobą nic nie osiągniesz, level jakimś dziwnym trafem ci się nie podniesie. I błagam daruj sobie swoje tanie wyzwiska i poniżanie użytkowników forum. Uważasz się za takiego chojraka, a naprawdę gówno umiesz i wiesz. Dziękuje. Nie dopisuj nawet, jak nie masz zamiaru odnieść się do tematu.
Po prostu się nie starasz. Albo nie umiesz logicznie myśleć. Przestań się na sobą użalać, tylko rusz dupę i zacznij porządnie grać! Użalaniem się na sobą nic nie osiągniesz, level jakimś dziwnym trafem ci się nie podniesie. I błagam daruj sobie swoje tanie wyzwiska i poniżanie użytkowników forum. Uważasz się za takiego chojraka, a naprawdę gówno umiesz i wiesz. Dziękuje. Nie dopisuj nawet, jak nie masz zamiaru odnieść się do tematu.
Spoiler:
-
Guest
-
Guest
Sorvina siu siu bziummm strzeż się mocy emo ten koleś poważnie jest EMO świat go nie rozumie itp. xd za słaba wątroba na punka i nie tak mroczny jak got z tej wariacji dwóch przywałów postaje czokapik zwany EMO.25 lvl. można nabić tylko na najłatwiejszym poziomie bo wtedy jest mniej ludków do zaciukania wiem bo normalnie gram na normalnym a jak chciałem przymucić ostrzej i odpaliłem najtrudniejszy w oddechu zimy to nabiłem 29 :]
-
Guest
-
Guest
-
Drakon Arach
Eeee człowieku co ty odwalasz? To nie temat o tym,, jak szybko zabić meduże ' bo chyba każdy głupi wie jak ją zabić i tyle... . Więc Rohen Tahir nie offtopuj...
Pozatym spójrzcie że Arynurius już dwano ma bana. Nie wiem po co tu piszecie posty. Najlepiej niech ten temat zostanie zamknięty i koniec kropka.
Pozatym spójrzcie że Arynurius już dwano ma bana. Nie wiem po co tu piszecie posty. Najlepiej niech ten temat zostanie zamknięty i koniec kropka.