Wady SpellForce 'a?
Zguba ognia to zaklęcie w Oddechu Zimy. A z tym uciekającym avatarem, to nie powiedziałabym, że to bug. Po prostu jeśli kierujesz postacią z widoku zza pleców i starasz się na siłę wyjść z tego kółeczka, to wydaje mi się, że jakoś ta kamera po prostu pokazuje, że avatar biegnie, a jak przerzucisz na widok z góry, to on nadal stoi w tym kółeczku. W jakimś tam sensie jest to błąd, no ale... 
Spoiler:
To o zgubie było już napisane .
Największe wady Spella ?
To że niektóre miejsca nie są dopracowane { bo jak armia świtu miała by pokonać góry bez portali} .
W niektórych miejscach można się uśmiać bo gdy jest jeden wąski przesmyk do bazy to strasznie łatwo się bronić .
Najgorsze jest jednak to że ciężko pokonać meduzę { chyba nawet się nie da}w Muldianirze a tę z miasta dusz to nawet bez zniszczenia misy .
Taktyka gry jest łatwa :
gra atakuje najpierw 1 potem 2 i tak dalej .
Najgorzej wtedy jest na otwartej przestrzeni.
Największe wady Spella ?
To że niektóre miejsca nie są dopracowane { bo jak armia świtu miała by pokonać góry bez portali} .
W niektórych miejscach można się uśmiać bo gdy jest jeden wąski przesmyk do bazy to strasznie łatwo się bronić .
Najgorsze jest jednak to że ciężko pokonać meduzę { chyba nawet się nie da}w Muldianirze a tę z miasta dusz to nawet bez zniszczenia misy .
Taktyka gry jest łatwa :
gra atakuje najpierw 1 potem 2 i tak dalej .
Najgorzej wtedy jest na otwartej przestrzeni.
I coo? Przecież można się uśmiać?
PS Znajomość interpunkcji nie boli. Nieznajomość - atakuje oczy innych
PS Znajomość interpunkcji nie boli. Nieznajomość - atakuje oczy innych
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
PsychoX1989
- Zbrojny w klawiaturę
-
PsychoX1989
- Zbrojny w klawiaturę
-
Guest
Oj, nie bzdura. Wyślij na zwiad rekruta w dzień, a potem w nocy
Chociaż nie sprawdzałem jak to jest z innymi rasami.
Jeżeli chodzi o taki zegar, jestem przeciw. Wyobraźcie sobie, że elfka podchodzi do znajomej i pyta "przepraszam, która godzina?" Chyba nie usłyszy 19:25 tylko np. dwie *jednostki czasu* od zachodu słońca (czy innej gwiazdy), no nie? o.O
A po co taki temat?
Jeżeli chodzi o taki zegar, jestem przeciw. Wyobraźcie sobie, że elfka podchodzi do znajomej i pyta "przepraszam, która godzina?" Chyba nie usłyszy 19:25 tylko np. dwie *jednostki czasu* od zachodu słońca (czy innej gwiazdy), no nie? o.O
A po co taki temat?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz