nie chodzi mi o ta brame gdzie jest kamien a na nim wglebienie w ksztacie gwiazdy skad mam wziasc cos zeby otworzyc ta brame to jest tam przy minitaurach w kryptach zegarowych
A więc tak. Żeby dostać ten kamień musisz powiedzieć temu gostkowi przy portalu, że przyniesiesz mu berło. Dostaniesz kamień. Pogadaj z nim zaraz drugi raz i powiedz mu, że jednak mu tego nie przyniesiesz. No i zabij go. Koniec.
A jeśli osobiście nie zabiję tego gościa to przez tę bramę nie przejdę? Tzn. jak dam mu berło według wskazówek ducha Uru, to nie zdobędę amuletu w kształcie gwiazdy?
Zdobędziesz, ale nie wiem w sumie co się stanie jak mu się odda to berło. Zawsze byłam uparta i nie ugięłam się przed nim^^. W sumie ciekawe... Ktoś oddał berło temu padalcowi? I co się stało?
Po oddaniu berła (zresztą do tego namawiała Uru!) wybucha bunt w jego wojsku. Nie wtrącając się prawie w bijatykę, czekam aż się wytluką sami. Zwyciężają ci, którzy są po mojej stronie. Zabieram to-i-tamto, ale nie pamiętam amuletu w kształcie gwiazdy.