Wasza twórczość

Możecie pisać tu co nie pasuje do innych kategorii.
Landaen
Łowca postów
Postać w RPG: Falibor

Post by Landaen »

Zgadzam się z przedmówcą. Eragon mi się po prostu przejadł, a ty wprost cytujesz kwestie Durzy. Jeżeli już chcesz urządzić koniecznie zasadzkę z użyciem magii, to zrób to oryginalnie, np. z iluzją fragmentu drogi. I zamiast Cienia daj choćby zbiega z Zakładu Dla Opętanych Przez Demony Magów /prosimy zamykać drzwi!/.
Mess with the best - die like the rest.
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Grafiką komputerową tu jeszcze nie szpanowałem, co nie?

Nie chciałem tego robić, ale Aileen mnie zmusiła :F Od paru dni bawiłem się w "coverowanie obrazka". Rezultatem jest bestia, z którą biedna Driszówka musi sobie poradzić bez użycia broni... ^^ '

Wzorowałem się na http://www.maps4heroes.com/heroes5/pict ... is/cr5.jpg (jest to concept-art jednostki Lisza z gry Heroes of Might and Magic V)

Wyniki:

http://img220.imageshack.us/img220/6138/liszszary.jpg

http://img3.imageshack.us/img3/9835/liszzielony.jpg (imo lepsza)
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Icer
Odbębniacz postów

Post by Icer »

Pikne :D
Aileen
Wójt
Postać w RPG: Evanesca | Fay

Post by Aileen »

Tak oto zamieszczam rysunek, który teoretycznie powinnam była wyslać 6 grudnia Tallowi. Kolejna wersja pierwotnego "Rage of the Elementalist" :D

http://img217.imageshack.us/img217/3713/tararajra.jpg Dopiero się uczę ^^ '

http://img217.imageshack.us/i/dscf4742w.jpg/
Spoiler:
Szaleństwo nie jest niedorzeczne: otóż im bardziej szalone, tym bardziej logiczne, tym bardziej wyrafinowane, tym bardziej wymowne, tym bardziej olśniewające.
Landaen
Łowca postów

Post by Landaen »

Ja jestem jeszcze na poziomie nauki wersji niekolorowych (kościaki na religii). Pierwsza reakcja na rysunek: :lol: . I o samym rysunku: dlaczego ja tak nie potrafię?!? :cry: ja nie płaczę, tylko mi się oczy pocą!
Konradus-Killer
Zbrojny w klawiaturę

Post by Konradus-Killer »

Też bym coś wstawił , gdybym miał dobrze działający skaner ... i gdybym swoich prac nieposprzedawał kolegą (najdroższa za 10zł poszła :D)
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Z okazji (jeszcze nieoficjalnego) powrotu - http://img687.imageshack.us/img687/9083/ryjy.jpg
Ty, który wchodzisz
Ari
Arinistrator

Re: Wasza twórczość

Post by Ari »

Wiem, dablpost, ale jest się czym chwalić :) Co prawda post powyżej zwiastował powrót, ale to dawno temu, więc mogę wrócić jeszcze raz :P
A teraz patrzcie i podziwiajcie okładkę dla zespołu Savetest (hard/punk rock... chyba) wykonaną przez waszego adminka ;) Enjoy!
(Tak, ta pośrodku to kobieta)
Ty, który wchodzisz
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Ciąg dalszy:
Hmmmm WTF? Jeśli wg Ciebie źle piszę, to po co mam pisać KP?
Bo mam taki kaprys.
Tak, towarzyszka choruje na ,,Ja tu tylko sprzątam", bo chwilowo, podkreślam, chwilowo nie ma nic do powiedzenia i do niczego mu się nie przydaję. Jestem w trakcie pisania pierwszego rozdziału, i wezmę sobie do serca twoje rady. Co do kropek, przecinków itp. zapomniałem że to jest nieobrobiona wersja i ją wrzuciłem ( była obrobiona, ale jak kończyłem to mi prąd wyłączyli i się nie zapisało, potem zapomniałem obrobić jeszcze raz ). Krótkie jest, bo krótkie ma być -_-.
Mhm, uznajmy, że jakoś Cię to usprawiedliwia. Wiesz, prolog mogłeś zawrzeć w jednym zdaniu: "Rzucił zaklęcie i przyzwał wszystkie mroczne stworzenia stąpające po świecie x" - na to samo by wyszło. Dobrze wiesz Archi, o co mi chodzi.
Nie wiem, czy potrafisz ze zrozumieniem czytać. Po 1, to jest DOLINA UMARŁYCH. Chyba wiadomo że tu nikt nie przychodzi na spacerek i że jest t u ponuro. Po2. Nie otworzyły się JASKINIE tylko PORTALE do innych wymiarów, planów i płaszczyzn egzystencji, oraz do świata umarłych.
O, chowajcie się wszyscy bogowie! Kilkusekundową inkantacją można przywołać całe zło tego świata pod swoją komendę! Ciekawym, co by było, gdyby odprawił godzinny rytuał. Świat zostałby zniszczony przez gigantyczną asteroidę? Srsly...
Tak, zdarza mi się to cały czas, nie ważne co pisze
Hmm, myślałem, że to co się pisze jest dość istotne. Jak widać po raz kolejny należało wyprowadzić z błędu biednego Dziadka. Och! Na starość staję się ułomny!
Hmm, może źle to ująłem. Chodziło o to, że w jej oczach wyraźnie było widać że szanuje swojego mistrza.
Oki, kapuję ;]
Epifory są specjalnie, co do reszty, Explain please.
Z epkami nie wyszło, sorry. Do tego trzeba podejść umiejętnie i z dystansem. Przydaje się dusza prawdziwego artysty. Ja jej nie mam, więc podobnych zabiegów unikam. Szczerze? Nie stosuję, bo nie potrafię, a jeśli już, to sprawdzam sto razy.

Tak więc, mój drogi Archimonde, pisz, tylko z natchnieniem. Bo na razie przypomina to wypociny robione na odwal.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Archimonde
Skrytopisarz

Post by Archimonde »

O, chowajcie się wszyscy bogowie! Kilkusekundową inkantacją można przywołać całe zło tego świata pod swoją komendę! Ciekawym, co by było, gdyby odprawił godzinny rytuał. Świat zostałby zniszczony przez gigantyczną asteroidę? Srsly...
Kto powiedział że kilak sekund trwała? Mogła trwać kilka minut albo i kilka godzin. Kto liczył czas, jak zegarków tam jeszcze nie mają? :)
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
Aileen
Wójt
Postać w RPG: Evanesca | Fay

Post by Aileen »

Mótant

Nie mam pojęcia co to jest ^^' Meduza, naga, lamia czy coś w tym stylu.
Spoiler:
Szaleństwo nie jest niedorzeczne: otóż im bardziej szalone, tym bardziej logiczne, tym bardziej wyrafinowane, tym bardziej wymowne, tym bardziej olśniewające.
Landaen
Łowca postów

Post by Landaen »

A oto moja praca konkursowa, krótka bajka o pewnym trollu. Miłego czytania!
Spoiler:
Mexentrius
Skrytopisarz

Post by Mexentrius »

Super , nie spodobała mi się tylko zmienność raz piszesz poważnie wkraczając w świat coś w stylu tolkienowskiego [troll], a tu nagle jakiś magiczny ziemniak rohena ....... ale tak to świetna historyjka gz i w ogóle :D
Mimo że coś wygląda na kompletny przypadek zawsze jest częścią jakiegoś planu
Image
Lubisz zderzyć się z pociągiem? To pewnie też nie spodoba ci się walka z KRASNOLUDEM :]
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Post Reply