dodatki do Spellforce zakon switu

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Locked
LAcin
Niemy Mędrzec

dodatki do Spellforce zakon switu

Post by LAcin »

Witam, mój problem polega na tym nie za żadne skarby nie mogę przejść misji w której są te potworki które zamieniają w kamień i potem nie można się ruszać. Próbowałem już milion razy i mam dosyć. Postanowiłem pójść na łatwiznę i poprosić o save po tej misji. Obojętnie jaka klasa i lvl.

wersja gry jest na czysto bez dodatków czysty Spellforce : Zakon świtu

Nie potrafię podać dokładnej nazwy etapu, tam są te gargulce i węże, to jest w takich skalnych terenach :D

Dziękuje
kenji122
Skrytopisarz

Post by kenji122 »

Prawie cale forum ma 1.53 wiec watpie ze ktos bedzie mial tylko ZŚ

Ale wracajac do tematu: Trzeba je omijać!
LAcin
Niemy Mędrzec

Post by LAcin »

Czy da rade ściągnąć oddzielnie dodatki i zainstalować ?

jeśli tak proszę o link, szukałem w google ale nie mogę znaleźć..
jaro
Zbrojny w klawiaturę

Post by jaro »

Gra(podstawka plus dodatki) kosztuje mniej niż 20 zł na allegro, możesz dopłacić parę, dosłownie, złoty i mieć do tego jeszcze 2 część ze spellforce universe.
Image
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Kolega chyba nie czytał Regulaminu. Linkowanie do pirackich wersji gier jest tutaj zabronione. Więc linku nikt nie poda.

Jeśli w google szukałeś, to najwyraźniej słabo, bo bez większych problemów można znaleźć to czego szukałeś.

A może po prostu 20 zł i całość gry oryginalna...

W każdym bądź razie, zanim dodatki znajdziesz/kupisz, to na posiadanej obecnie wersji spokojnie możesz tą misję przejść. Wystarczy nie na żywioł iść, tylko popatrzeć jak poruszają się Meduzy i (jak zaznaczył to już kenji) omijać te miejsca gdzie chodzą, i spokojnie mapkę się przejdzie. Tylko trochę chęci i cierpliwości - nie wszystko można siłowym sposobem rozwiązać.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Aileen
Wójt
Postać w RPG: Evanesca | Fay

Post by Aileen »

Zauważyłam, że dobrze jest najpierw "wkurzyć" meduzę, uciekac gdzie pieprz rośnie i dobijać gargulce. Ale to dość ryzykowne, lepiej mi wychodziło, gdy samotną meduzkę zachodziłam z dwóch stron - nie zdążała wszystkich zakamienić.
Spoiler:
Szaleństwo nie jest niedorzeczne: otóż im bardziej szalone, tym bardziej logiczne, tym bardziej wyrafinowane, tym bardziej wymowne, tym bardziej olśniewające.
LAcin
Niemy Mędrzec

Post by LAcin »

W porządku, jakoś tam radę, przechodzę gre od nowa jestem już w gorach wietrznych. W takim razie nastepnym razem będę czytał regulamin dziękuję za upomnienie :P.

Temat do zamknięcia
Locked