Witajcie:)
Nie mogłam przejść głównej walki w Bibliotece (Cytadela), więc ściągnęlam sobie solucję... z tego, co wyczytałam wnioskuję, że portalem (do biblioteki) powinni przenieść się wszyscy bohaterowie... tymczasem mi przenosi się tylko mój bohater. Reszta tylko sobie stoi na portalu i nic sie nie dzieje. T jakiś bug?? Czy da się przenieśc do biblioteki całą ferajnę czy trza pokonać kolesi w pojedynkę i jest na to jakiś sposób...
P.S. Gra którą posiadam to SpellForce: Universe (wyd. CD Project- piszę to, ponieważ w innej posiadanej przeze mnie grze wydanej przez CD Project występuje bug, który uniemożliwia przejście gry. ) Mam zainstalowane wszystkie części i patch, który był na plytce. Pomóżcie.
Cytadela- bug?
Ten czar wygląda jak taka strzałka, skierowana chyba w lewo jeśli dobrze pamiętam, bordowa lub brązowa. Jeśli masz zaznaczonego swojego awatara, to ten czar powinien pojawić się pod każdym z bohaterów i tam musisz kliknąć aby ich "przenieść", przywołać ich do miejsca gdzie się znajdujesz.
Życzę powodzenia w dalszej grze.
Życzę powodzenia w dalszej grze.
wiecie co- no normalnie nie mam czegoś takiego... (jest przycisk "podążaj za avatarem" ale to nie ma nic wspólnego z teleportem) tak czy inaczej- poradziłam sobie w inny sposob. Rozwaliłam wszystkich sama, niestety przy pomocy kodu na nieskonczenie wielka manę. (Nie lubię grać na kodach, ale szkoda byłoby dać sobie spokój z graniem, bo na prawdę lubię tę grę.) Ta gra jest pierwszą i chyba jedyną, która przypadla mi do gustu prócz mojego ukochanego WOWika:) (World Of Warcraft:WoLK- to prawda- uzaleznia. Po posiedzeniu przy tym w nic innego nie chce się już grać. A grać w WOWa i oglądac jeszcze na drugim monitorze jakiś fantastyczny film.uuuu.... takie posiedzenia trwają minimum 12h (jak nie 24:) )
pozdrowionka i dzięki za pomoc.
pozdrowionka i dzięki za pomoc.
Ta opcja jest pod ikonką awatara, a nie nad. Specjalnie włączyłem grę, żeby zrobić screena i zaznaczyć tylko kółeczkiem to, co pozwala teleportować do Ciebie bohaterów http://zapodaj.net/e1a285d61411.jpg.html.
P.S. Btw. ten znaczek pojawia się, gdy masz zaznaczonego któregoś z bohaterów, no i musi on być na pewną odległość od Ciebie, żebyś mogła go teleportować do siebie, ale nie jest ona zbyt duża.
P.S.2 EDIT x4 xD
P.S. Btw. ten znaczek pojawia się, gdy masz zaznaczonego któregoś z bohaterów, no i musi on być na pewną odległość od Ciebie, żebyś mogła go teleportować do siebie, ale nie jest ona zbyt duża.
P.S.2 EDIT x4 xD