Cytadela- bug?

Post Reply
sivuha
Niemy Mędrzec

Cytadela- bug?

Post by sivuha »

Witajcie:)

Nie mogłam przejść głównej walki w Bibliotece (Cytadela), więc ściągnęlam sobie solucję... z tego, co wyczytałam wnioskuję, że portalem (do biblioteki) powinni przenieść się wszyscy bohaterowie... tymczasem mi przenosi się tylko mój bohater. Reszta tylko sobie stoi na portalu i nic sie nie dzieje. T jakiś bug?? Czy da się przenieśc do biblioteki całą ferajnę czy trza pokonać kolesi w pojedynkę i jest na to jakiś sposób...

P.S. Gra którą posiadam to SpellForce: Universe (wyd. CD Project- piszę to, ponieważ w innej posiadanej przeze mnie grze wydanej przez CD Project występuje bug, który uniemożliwia przejście gry. ) Mam zainstalowane wszystkie części i patch, który był na plytce. Pomóżcie.
Bezix
Łowca postów
Postać w RPG: Terill Senus

Post by Bezix »

To nie bug, grałem 2 razy i zawsze teleportowało samego awatara. Wystarczy przenieść bohaterów do siebie i po problemie.
sivuha
Niemy Mędrzec

Post by sivuha »

no włanie..ale ich nie da się przenieść!!! portal działa tylko w stosunku do mojej postaci. Nie mogę przenieśc reszty bohaterów.
Bezix
Łowca postów

Post by Bezix »

Da się. Klikasz na bohatera i pod ikoną awatara masz taki jakby czar, którym możesz teleportować go do siebie. Działa tylko na bohaterów :wink:
sivuha
Niemy Mędrzec

Post by sivuha »

fuck... nie mogę znaleźć... jest tylko ten przycisk "podążaj za..." ale to na pewno nie o to chodzi... mam pecha:/ zaczynam się zastanawiać czy mówimy o tej samej grze...bo jak klikam na ikonę to pojawiają sie tylko moje czary... (jestem chora i kiepsko jarzę od paru dni... )
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Ten czar wygląda jak taka strzałka, skierowana chyba w lewo jeśli dobrze pamiętam, bordowa lub brązowa. Jeśli masz zaznaczonego swojego awatara, to ten czar powinien pojawić się pod każdym z bohaterów i tam musisz kliknąć aby ich "przenieść", przywołać ich do miejsca gdzie się znajdujesz.

Życzę powodzenia w dalszej grze.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
sivuha
Niemy Mędrzec

Post by sivuha »

wiecie co- no normalnie nie mam czegoś takiego... (jest przycisk "podążaj za avatarem" ale to nie ma nic wspólnego z teleportem) tak czy inaczej- poradziłam sobie w inny sposob. Rozwaliłam wszystkich sama, niestety przy pomocy kodu na nieskonczenie wielka manę. (Nie lubię grać na kodach, ale szkoda byłoby dać sobie spokój z graniem, bo na prawdę lubię tę grę.) Ta gra jest pierwszą i chyba jedyną, która przypadla mi do gustu prócz mojego ukochanego WOWika:) (World Of Warcraft:WoLK- to prawda- uzaleznia. Po posiedzeniu przy tym w nic innego nie chce się już grać. A grać w WOWa i oglądac jeszcze na drugim monitorze jakiś fantastyczny film.uuuu.... takie posiedzenia trwają minimum 12h (jak nie 24:) )

pozdrowionka i dzięki za pomoc.
kenji122
Skrytopisarz

Post by kenji122 »

Bierzesz tam gdzie masz portrety wszystkich bohaterow klikasz naprzykład na Kaina albo Szept ,jakiego kolwiek .Teraz przyjrzyj sie czarom jakie ma avatar ,ostatni czar to przywolanie do siebie bohatera (dziala tylko jak bohater jest zdala od ciebie). Mysle ze tera wiesz jak to zrobic.
Bezix
Łowca postów

Post by Bezix »

Ta opcja jest pod ikonką awatara, a nie nad. Specjalnie włączyłem grę, żeby zrobić screena i zaznaczyć tylko kółeczkiem to, co pozwala teleportować do Ciebie bohaterów http://zapodaj.net/e1a285d61411.jpg.html.

P.S. Btw. ten znaczek pojawia się, gdy masz zaznaczonego któregoś z bohaterów, no i musi on być na pewną odległość od Ciebie, żebyś mogła go teleportować do siebie, ale nie jest ona zbyt duża.

P.S.2 EDIT x4 xD
Post Reply