Monety Czaszki ;/

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Post Reply
BlackEyedPeas
Niemy Mędrzec

Monety Czaszki ;/

Post by BlackEyedPeas »

Witam :) Gram właśnie w Cień Feniksa i jestem w ostatniej mapce i brakuje mi jednej monety czaszki.Gdzieś przeczytałem ,że jest na tej mapce...ktoś wie może gdzie ???
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Z racji, że się to pytanie przewija co jakiś czas, zamieszczam lokalizację 15 monet czaszki (chyba więcej nie można mieć).

Nie jestem pewien gdzie dokładnie znajdują się 2 monety, proszę o PW, jeśli ktoś zna dokładną ich lokalizacje.

1 - Krucza Przełęcz - skrzynia niedaleko portalu do Rozpalonych Kamieni;

2 - Rozpalone kamienie - Po zabiciu Surt 'a (potwora pojawiającego się po zniszczeniu wszystkich obozów wilków);

3 - 5 - Rozpalone Kamienie - 3 monety dostajemy po zabiciu "ostatniego" szkieletu (mozaika);

6 - Koloseum - Otrzymujemy od Zerbo w nagrodę po wygranej rundzie z "głowami";

7 - Koloseum - Otrzymujemy od Zerbo w nagrodę po wygranej rundzie z demonami;

8 - 9 - Krypty Zegarowe - Skrzynie przy zagadce z latarniami, które trzeba zapalić wszystkie aby otworzyć jedną skrzynię i zgasić wszystkie aby otworzyć drugą;

10 - Krypty Zegarowe - ??? Gdzieś w kryptach, nie jestem pewien gdzie dokładnie; :(

11 - Krypty Zegarowe - Po zabiciu "Niezwyciężonych", tych 2 bardzo ciężkich do zabicia demonów, skrzynia (do otwarcia potrzeba monetę ognia, wody i ziemi);

12 - Miasto Dusz - Po zabiciu stworka o nazwie "Gnomię";

13 - Miasto Dusz - Popielny Tancerz (nie na 100%);

14 - Wąwóz - Skrzynia niedaleko portalu do samej Kościanej Świątyni;

15 - Empyria - Można ukraść "na mieście" po założeniu Pazurów Kradzieży Kieszonkowej.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Post Reply