Mam takie pytanie dotyczące mojej postaci, którą gram w tej chwili w grze swobodnej. Otóż tą postacią jest łucznik posiadający magię żywiołów - ognień i lód. Ogólnie postać jest godna uwagi i polecenia, ponieważ dobrze się nią gra i expi dzięki użyciu czarów, przeciętną ilości punktów życia wynagradzają takie zaklęcia jak: kula ognia, wybuch lodu czy fale ognia i lodu. Problem zaczął się dopiero na 29lvl, ponieważ mam problemy z rozwojem postaci, tzn. brakuje mi punktów cech, żeby rozwijać: siłę, zręczność, inteligencję i mądrość. Chciałbym się więc zatem dowiedzieć czy możliwym jest rozwinięcie wszystkich umiejętności na 20 na 50lvl??
Co do mapy, na której lubię expić to są dwie: Kathai i ta ostatnia mapa rpg (nazwy nie pamiętam w tej chwili

). Wcześniej lubię sobie poexpić na Coop29, ponieważ szybko leci exp za te drzewołaki i pająki.
Jakie są jeszcze Wasze ulubione mapy do expienia ale i nie tylko? Ja bardzo lubię Dolinę Sharrow, Falrornową Nadzieję, ponieważ są one wymagające jak na ten poziom bohatera, można ponownie poczuć klimat Zakonu Świtu i dodatkowo całkiem szybko się na nich expi (w Dolinie Sharrow nabiłem 2lvl tylko przez samą obronę bazy wieżami

).