easter eggs ;]

Dyskusja o grze SpellForce
Guest

easter eggs ;]

Post by Guest »

W SpellForce jest podobno diżo easter eggów jak ten skarb dość dziwny z kluczem do PHENOMENIC,okularami Arne,gitarą Libiego itp...Jeźeli jakieś znacie to piszcie tutaj ja odsyłam również do działu Hirin Posłaniec
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Choćby te duszki w Mieście Dusz oraz ciągle pojawiające się stwory w jaskiniach.

Edit.

A zauważyliście coś dziwnego w tej mapce (nie pamiętam jak się nazywała), w której była ta Dżungla i trzeba było uratować wojownika z Ostrzem Cienia? W tej bazie, tuż przy samej bramie do Dżungli, gdzie były Ostrza i dinozauropodobne, stały takie beki z wodą i jedzeniem. Po najechaniu na nie można było zabrać z nich mięso. A po co? Nie wiem. Żadnej takiej misji nie było. Wiem tylko, że też gdzieś już za tą bramą były drugie beki i tam można było włożyć to mięso. Po co? W jakim celu? Nic się nie stało, żadne stworzenie się nie pojawiło. Dziwne...
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Nie wiem a może trzeba się tam zaczaić do nocy i zaczekać może ktoś przyjdzie po to mięso?
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

Pff... nie wiem. Być może. Nie chce mi się grać i sprawdzać tego^^. Ale jak byś akurat grał w ten dodatek to zwróć na to uwagę.
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Zobacze narazie gram w zakon świtu białym magiem jak tam dojde to popatrze =] albo wejde inną postacią :wink:
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

A DUCH DARIUSA NA WYBRZERZU CZARNOWODY ?/?
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

Yyy... co ma duch Dariusa do tego wszystkiego? Jaki zresztą duch? Gdzie on był?
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Duch Dariusa niby gdzie?! Tam jest duch ale to ten brat Glamriga krasnolud nie wiem gdzie tam jest duch dariusa :/
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

tam jest duch dariusa (tam gdzie się kampanie zaczyna z zakonu świtu na rogu mapy)
Guest

Post by Guest »

No znalazłem to miejsce (namiary do teleportu:210-210) Ale nie widze tam ducha co trzeba tam niby zrobić? ;]
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

masz 2.0?
Guest

Post by Guest »

1.53 ;] A skad masz 2.0?
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

wejdź na stronę spellforce.jowood.de weź zarejestruj grę za opłatą (chyba 15zł)

no i dostaniesz na e mail linka ze stroną do pobrania patcha.

ps.kod jednorazowy
Guest

Post by Guest »

A jak mam zapłacić? ;P

Te beczki były na tej samej mapce co wojownik cienia do uratowania? ;]
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

załóż konto i tak
Post Reply