Demony w czerwonej pustyni
-
Guest
Demony w czerwonej pustyni
Witam. Mam problem z demonami które wyłażą z pnia drzew w 2 misjach i nie wiem co zrobić by nie wyłaziły pomorze ktoś?????
-
Drakon Arach
-
Guest
-
Drakon Arach
Jeśli masz najlepszą dostępną runę orków i wszystkie budynki i dużo surowców, to zmień armię. Zrezygnuj z wojowników, bębniarzy, trębaczy, a zastąp ich szamanami i ogniomistrzami z ulepszeniem. Mumie są wrażliwe na magię, a najbardziej na ogień. Zbuduj taką 60 osobową armię i na pewno wygrasz.
W pewnym momencie droga się rozwidli. Będziesz musiał zablokować przejście na górę (stamtąd idą ataki mumii) i oczyścić drogę do oazy karawanie. Tutaj musisz rozdzielić armię. Po wykonaniu zadania możesz zniszczyć obozu mumii. Da ci to dodatkowe doświadczenie. Nie zapomnij uaktywnić menhiru do miasta dusz
W pewnym momencie droga się rozwidli. Będziesz musiał zablokować przejście na górę (stamtąd idą ataki mumii) i oczyścić drogę do oazy karawanie. Tutaj musisz rozdzielić armię. Po wykonaniu zadania możesz zniszczyć obozu mumii. Da ci to dodatkowe doświadczenie. Nie zapomnij uaktywnić menhiru do miasta dusz
Wszystko zależy od tego jakiego masz bohatera i kogo masz w armii... Z tego co podałeś to przychodzi mi na myśl tylko jedna rada: mumie są bardzo podatne na ogień, więc rzuć trochę jednostek do walki wręcz z nimi i traktuj ich ogniomistrzami (jeśli się nie mylę w tej misji jest monument orków, prawda?).
EDIT:
Sorry za powtórną rade ale jak wysyłałem wiadomość to nie było jeszcze odpowiedzi, uwielbiam mojego neta;/
EDIT:
Sorry za powtórną rade ale jak wysyłałem wiadomość to nie było jeszcze odpowiedzi, uwielbiam mojego neta;/
-
Guest
-
Drakon Arach
-
Tallos
- Łupieżca tematów
- Postać w RPG: Faern Liom