Misje w empyrii
Z tego co się orientuje to nie ma poradnika do całego CF... jest tylko do Zegarowych Krypt (i to na naszym forum;)). Niestety w tej chwili więcej nie jestem w stanie Ci pomóc, gdyż nie mam starych savów a już dokładnie nie pamiętam wszystkich misji w Empyrii.
Napisz może co to konkretnie za misja bo może będę ją pamiętał albo Ci ktoś inny pomoże.
pzdr
Napisz może co to konkretnie za misja bo może będę ją pamiętał albo Ci ktoś inny pomoże.
pzdr
-
Guest
Misje w empyrii
zrobiłem już w tym mieście parę misji pobocznych i teraz mam się udać do miasta dusz i krypt zegarowych ale nie mogę tego portalu nigdzie znaleźć
Z tego co pamiętam to w Empyrii musisz wpierw wykonać zadanie związane z gajem driad, kiedy już je wykonasz i wrócisz z tego gaju do Empyrii to będziesz mógł przejsć przez portal do Czerwonych Pustkowii. Tam natomiast znajduje się portal do Miasta Dusz, które jest powiedzmy mapą ' jak i portal do następnej krainy (nazwy nie mogę sobie przypomnieć, sorki), gdzie wykonujesz główna fabułę. Krypty Zegarowe są kilka map po Empyrii.
PS. Grasz w CF jako kontynuację ZŚ czy OZ? Jeśli grasz po OZ to ja Ci za bardzo nie pomogę, ponieważ grałem tylko jako kontynuację ZŚ.
PS. Grasz w CF jako kontynuację ZŚ czy OZ? Jeśli grasz po OZ to ja Ci za bardzo nie pomogę, ponieważ grałem tylko jako kontynuację ZŚ.
-
Guest
Misje w emperii
Też gram jako kontynuacje ZŚ a wracając do tego gaju driad gry tylko prubóje dostać się tam to strażnicy pałacu atakują mnie