Góra Zimowego Blasku

Post Reply
Dosu666
Zbrojny w klawiaturę

Góra Zimowego Blasku

Post by Dosu666 »

Nie wiem czy jestem jedeny który ma ten problem. Otóz jak dojdziemy do Siedmiogrodu możemy wziąsc misje gdzie w raz z krasnoludem mamy odbić Górę zimowego Blasku z rąk besti. Jedynie musimy znaleźć transport. Wtedy to nasz bohater proponuje okręt-miasto. Na mapce w okręcie miescie jest zaznaczone że w sali nawigacyjnej jest mapa do góry zimowego blasku. Jednak w samej sali jak już dojdziemy nad żadna z tablic nie ma znaku zapytania albo wykrzyknika. Pisałem do CD Projekt i mówili mi że to sa błędy sejwów żeby zaczoł gre od nowa i robił co chwile nowe sejwy niesejwując na poprzednich. robiłem tak jak mi kazali ale nic to nie dało :/.

Wam udało się odbic Górę Zimowego Blasku?
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Najpierw skieruj do Siedmiogrodu , pogadaj ze Skadirem . Następnie weź ustaw na góre i przejdź przez teleport.

Mi się udało odbić ją .
Dosu666
Zbrojny w klawiaturę

Post by Dosu666 »

No wiem że najpierw do siedmiogrodu. ale w sali nawigacyjnej nie mam żadnego wykrzyknika albo co żeby kliknąc. Jest zaznaczone na mapie ale nieda się kliknąc. Gdzieś miałe SS który wysłałem do CD projekt ale mi sie zapodział :/
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Mi też tak się stało. Tylkoże ja moglęm kliknąć na tablice ale przenieść do Siedmiogrodu już nie.

Ps:Portal z Alluvian do Gór Zimowego Blasku ciągle działa.
Image
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Sylar ma racje . Po zakończeniu misji będziesz mogł się tam udać pieszo .
Guest

Post by Guest »

Ja mogę pomóc zrobić to zadanie. Na początku kiedy pierwszy raz w jesteśmy w Siedmiogrodzie trzeba dostawić krasnoludy do miasta. Potem porozmawiać Skadjirem i spytać gdzie będzie podróżować. Wtedy postać musi powiedzieć że znajdzie sposób. Robić wszystko i jak dotrze sie do Okrętu-Miasta poczekać aż osiągniemy powiyżej 20 poziomu i mieć Yashę ze sobą i znaleźć drogę do Siedmiogrodu i Góry Zimowego Blasku. Kiedy będzie się na miejscu pozbyć się dowódców. Wtedy Skadjir powie że wyczuwa Ashukę. Trzeba uciekac do portalu. Kiedy czas minie pojawi się. Wdety walka murowana. Potem jak się jej pozbędzie pierwszym razem znowu uciekać. Znowu się pojawi. Kiedy się ją zabije krasnolud powie że nie żyje. Porozmawiać z Skadjirem i wrócić na statek. Polecam tak zrobić z tym sposobem mi się udało.
Dosu666
Zbrojny w klawiaturę

Post by Dosu666 »

Elen, mi nie sprawia problemu zrobienie misji. Ta gre przechodziłem juz za pierwszym razem na Hard. Problemem jest niedziałający quest. Ale coz jak niedługo nzowu m isie zacznie nudzic to znowu pogram i moze tym razem sie uda.
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

ja nie miałem takich zdarzeń pozabijałem wszystkich i pojawiły sie potwory zabiłem je i krasnolud powiedział że góra jest wolna i przyszedł kupiec

więc nie wiem po co uciekać do portalu :idea: :idea: chyba że chodzi o uciekanie w pierwszej misji :D
Sługa Run
Odbębniacz postów

Post by Sługa Run »

ja mam ten problem co Elen powiedział jak go rozwiązać jeszcze dzisiaj włącze Władcy Smoków i to przejde (tylko nie wiem czy uda mi się zabić ją dwa razy xD) a potem wróce na statek i przeniose się na sytadele
Post Reply