Regulamin, wersja 0.99 epsilon
Choć oczywiście, kiedy porządnie przedstawi swój problem (jak przed chwilą Psota), rozważymy go.
Proponuję dorzucenie punktu zabraniającego obchodzenia w jakikolwiek regulaminu i nakazującego zgłaszanie znalezionych usterek odpowiednim służbom.
Proponuję dorzucenie punktu zabraniającego obchodzenia w jakikolwiek regulaminu i nakazującego zgłaszanie znalezionych usterek odpowiednim służbom.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Ja tylko proponuje ,należy pamiętać jak szybko poprzedni projekt się posypał ,bo nie potrafiono się dogadać ,bo były uchybienia . Uważam ,że system sędziów powinien być bardziej rozbudowany to znaczy osoba z zupełnie innego klanu . Bo jeżeli walczy klan A i B ,a sędzia jest z klanu A to może dojść do oszustw ,a jak później udowodnić ,że nie było 10 czy 20 minut pokoju ? Tego w regulaminie nie ma ,a jeżeli nie ma czegoś to może oznaczać ,że zostanie to ominięte przez użyoszuszkodników ,którzy uważają ,że walczy się o zwycięstwo ,a nie dla zabawy i pogłębienia przyjaźni.
Uważam ,że powinna także powstać grupa ochotników do robienia map ,aby rozgrywka była urozmaicona .Najlepiej by było gdyby były to osoby całkowicie niezwiązane z projektem , niezależne , lub bardzo uczciwe .
Ari uprzedziłeś mnie
"0" />
Uważam ,że powinna także powstać grupa ochotników do robienia map ,aby rozgrywka była urozmaicona .Najlepiej by było gdyby były to osoby całkowicie niezwiązane z projektem , niezależne , lub bardzo uczciwe .
Ari uprzedziłeś mnie
-
Drakon Arach
Najlepiej ,aby takie osoby się same zgłosiły , a później po sprawdzeniu ich przeszłości - warny ,ostrzeżenia czy pomógł zmieniało by sytuacje . Nie chcemy sędziego nooba czy dziecka neo . Sędzia musi być obiektywny i sprawiedliwy ,dlatego proponuje stworzenie odpowiedniego tematu . Taka osoba musi być także odpowiedzialna .
Uf tego nie zauważyłem .
Uf tego nie zauważyłem .
Ja proponuję, by byli nimi Liderzy. Oni już będą "przebadani"
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Liderzy nie będą w pełni uczciwi , będą działać na korzyść swojego klanu ,lub klanu z którym zawarli porozumienie ,że my wam wy nam .I nawet dwóch morze zostać w taki sposób przekonanych . Np. X i Y mogliby współpracować - tego nie można wykluczyć .
Może jesteśmy normalni ,ale jak złapiemy głupawkę ?
Dzięki ,że mnie wymieniłeś - zdziwiłem się .
Może jesteśmy normalni ,ale jak złapiemy głupawkę ?
Dzięki ,że mnie wymieniłeś - zdziwiłem się .
Takie zagrywki mogą być ciekawe ;D
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Jeśli Lider będzie chcial się odegrać, zawsze jest drugi. Poza tym dowody, dowody...
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Screenshot zwykle załatwi sprawę, zwłaszcza z dwóch źródeł.
+ to, co wyżej, i załatwione. Trzeba tylko uważnie wybrać Liderów.
+ to, co wyżej, i załatwione. Trzeba tylko uważnie wybrać Liderów.
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz