gra internetowa

Post Reply
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

gra internetowa

Post by Grandolik »

ej mam problem gdy chcę stworzyc konto na internetowej to wyskakuje falied code 1
dawdaw
Skrytopisarz

Post by dawdaw »

a PISAłeś do CD-Projekt o kod? Wtedy niemożesz wpisywać na pocątklu gry czyli musisz ją odinstalować i odnowa jak już dostaniesz ten kod.
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

Pisałem i mi nie odpisali
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Nie jestem pewien na 100% co dokładnie odpowiedzieli mojemu znajomemu, ale on dzwonił do pomocy technicznej, rozmawiał tam z jakimś konsultantem i z informacji jakie uzyskał, wynikało że jest to wina samej gry, ze nie można stworzyć serwera w grze przez internet. CDProjekt nie ma z tym akurat nic wspólnego, monitowali to już u samego producenta, ale nie wiem czy uzyskali jakieś konkretne odpowiedzi.

Wiem że się kumpel na to wkurzył strasznie i poszedł oddać grę do sklepu gdzie kupował, bo mówi ze skoro grać nie może, to ma to w nosie i chce kasę odzyskać (kampania w SF2 mu się bardzo spodobała i dlatego chciał grac przez net i jak nie mógł to się oburzył i oddał).

Możesz spróbować przedzwonić jeszcze raz, pytając o ten problem (albo napisać zgłoszenie) a ja się wypytam kumpla co mu dokładnie powiedział ten gość z którym on przez telefon rozmawiał.

Jak się konkretów dowiem, do dopiszę tutaj.

Edit

Z tego co mój kolega się dowiedział, i mi przekazał (a widzę że nikt inny tutaj nie pisał, wiec wnioskuje że się tym nie interesował, czyli nie pytał nigdzie ani nie dzwonił), sam producent gry pozamykał servery. Wiec bezpośrednia gra poprzez internet, nie jest możliwa. (w 1 też przy okazji).

W SpellForce 1 można to obejść stosując Hamachi, wydaje mi się, że odnośnie 2 części też będzie spełniało swoja role, aczkolwiek będzie można grać tylko ze znajomymi osobami, które będą w danej sieci.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

tak, na neta już wejść nie idzie , jednak warto napisać do mnie na pw i pogramy przez hamachi
Mój kanał na YouTube
Wiem , trochę zrąbane filmiki :D Image Pajacyk.pl--> klikaj codziennie
Guest

Post by Guest »

wie ktoś może co zrobić zeby grać przez neta bo niemam żadnego serwera a jak prubuje zrobić znaczy stworzyć to niemoge
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

http://www.spellforce2.com/forum/showth ... 85&t=53130 To wina JoWoodu. I otworzą serwery prawdopodobnie po wyjściu FiD 'a
Image
Post Reply