nowy dodatek
Re: nowy dodatek
zgadzam się z jaro jednak popieram też wniosek o spellforce 3
niech Aryn ma was wszystkich w opiece XD
-
Aryn Lodowy Tkacz
- Zbrojny w klawiaturę
Być może i FiD zdechł razem z Jowood'em ale nie znaczy to że nie można być dobrej myśli, że kto inny dokończy ten dodatek...
Tak i może dzięki temu zniknie znaczek o występowaniu wulgarnego języka... bo to zupełnie nie pasowałoby do tej gry.
-
Archimonde
- Skrytopisarz
Ehh. Powtórka z okładki Spellforce 1, jakby się przyjrzeć. Ma być we wrześniu tego roku? Nie wierzę. Miało być we wrześniu 2009 ale im się nie udało, to czemu ma być w tym? Ogólnie zapowiada się ciekawi. Może w końcu dokończą. Dobrze by było.
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
-
Aryn Lodowy Tkacz
- Zbrojny w klawiaturę
Skoro prawa zmieniły właściciela to na pewno coś się w tym kierunku zmieni tylko teraz trzeba wypatrywać tylko co to będzie...
http://www.filmweb.pl/base/top/wantToPl ... 0daysWorld Gratulacje, w najbardziej oczekiwanych grach na filmwebie SF2:FiD ma 15 miejsce (patrz data postu)! Niby data premiery to wrzesień 2011, ale nic nie wiadomo.
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
-
Archimonde
- Skrytopisarz
Premiera miała być w 2009, więc tu mam wątpliwości ...
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
Ja tam uwarzam że jeżeli okaże się że fath in desteni wyjdzie i przyniesie wydawcą duże zyski jest to możliwe że spróbują z 3
ale co do wydania w tym roku nie jestem taki pewny
ale co do wydania w tym roku nie jestem taki pewny
niech Aryn ma was wszystkich w opiece XD