Kod na ......
-
PsychoX1989
- Zbrojny w klawiaturę
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Application:UnExplored:Enable(0) - odsłania całe mapę
Application:SetGodMode(1) - jesteś nieśmiertelny
Application:FastHeroCast(1) - szybkie rzucanie czarów
Application:SetNoManaUsage(1) - czary nie zużywaja many
Application:SetBuildingFastBuildMode(1) - budynki tworza się szybciej
Application:GiveMeGoods(xxxxx) - daje ci xxxxx surowców
Applicatin:SetFigureTechTreeMode(1) - wszystkie dostępne jednostki
Application:SetBuildingTechTreeMode(1) - masz wszystkie budynki
u mnie pdkreslone kody NIE DZIAŁAJĄ!!!!!
Application:SetGodMode(1) - jesteś nieśmiertelny
Application:FastHeroCast(1) - szybkie rzucanie czarów
Application:SetNoManaUsage(1) - czary nie zużywaja many
Application:SetBuildingFastBuildMode(1) - budynki tworza się szybciej
Application:GiveMeGoods(xxxxx) - daje ci xxxxx surowców
Applicatin:SetFigureTechTreeMode(1) - wszystkie dostępne jednostki
Application:SetBuildingTechTreeMode(1) - masz wszystkie budynki
u mnie pdkreslone kody NIE DZIAŁAJĄ!!!!!
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
-
Guest
-
Guest
Hmm... a ja mam małe pytanko... może ktoś z Was będzie wiedział?
Otóż... słyszałem o pewnym kodzie (miałem go i działa... ale mam starą wersję gry 1.11) na zmianę monumentu w grze... na dowolny... b znaczy wchodzimy na mapkę nie robimy nic tylko wstukujemy ten kodzik... zapisujemy grę... nast. wychodzimy i wczytujemy... i w miejscy gdzie kiedyz był monument. np. ludzi mamy orków. Zrobiłem tak na pierwszej misjii ZŚ... miałem mroczne elfy z wszystkimi planami
oh co to było...
No ale nieważne... mam teraz pytanie czy ktoś takowy kod posiada/zna/pamięta/słyszał?
Otóż... słyszałem o pewnym kodzie (miałem go i działa... ale mam starą wersję gry 1.11) na zmianę monumentu w grze... na dowolny... b znaczy wchodzimy na mapkę nie robimy nic tylko wstukujemy ten kodzik... zapisujemy grę... nast. wychodzimy i wczytujemy... i w miejscy gdzie kiedyz był monument. np. ludzi mamy orków. Zrobiłem tak na pierwszej misjii ZŚ... miałem mroczne elfy z wszystkimi planami
No ale nieważne... mam teraz pytanie czy ktoś takowy kod posiada/zna/pamięta/słyszał?
-
Guest
Nie ma sprawy... tylko znajdę powiem.
Ale ja miałem jakaś pożalsię Boże starą wersję... po angielsku jeszcze mój kolega ma ją jeszcze bo to jego była... chodziła bez płytki... i nie działały żadne inne kody poza tym na monument... i na zmianę uzbrojenia jednostek '... w sensie np. robotnik miał łuk?!
Kodzik ten to:
Application:(12 cyfr BEZ NAWIASU!-PIERWSZA ZAWSZE JEDYNKA) potem DebugMode1 - tez bez nawiasu...
np> Application:123456789012DebugMode1
w sumie był fajny... ah! i znalazłem wersję... ta wersja to 1,1... teraz mam 1,11... ale juz na niej nie działa... musze wydębić tamtego spelforca od kolegi!
Ale ja miałem jakaś pożalsię Boże starą wersję... po angielsku jeszcze mój kolega ma ją jeszcze bo to jego była... chodziła bez płytki... i nie działały żadne inne kody poza tym na monument... i na zmianę uzbrojenia jednostek '... w sensie np. robotnik miał łuk?!
Kodzik ten to:
Application:(12 cyfr BEZ NAWIASU!-PIERWSZA ZAWSZE JEDYNKA) potem DebugMode1 - tez bez nawiasu...
np> Application:123456789012DebugMode1
w sumie był fajny... ah! i znalazłem wersję... ta wersja to 1,1... teraz mam 1,11... ale juz na niej nie działa... musze wydębić tamtego spelforca od kolegi!
Ja w rozgrywce swobodnej go przetestowałem i z kodem na nieśmiertelność pokonałem tego maga z kamieniem portalu a miałem 15 poziom .
Normalnie trwało by to kilkanaście godzin . Im większa wartość numeryczna tym szybciej wszystko się dzieje np. 10000 daje dziesięciotysięczne przyśpieszenie , więc szybciej dostaniesz się na sam kraniec mapy , do portalu .
Normalnie trwało by to kilkanaście godzin . Im większa wartość numeryczna tym szybciej wszystko się dzieje np. 10000 daje dziesięciotysięczne przyśpieszenie , więc szybciej dostaniesz się na sam kraniec mapy , do portalu .
-
Guest
O czad! ;D Jak ktoś się będzie bawił tym kodem i trafi na coś fajnego, to możemy takie kombinacje gdzieś powypisywać. Aż chyba z wrażenia włączę grę ;D
Aha, i napisz, jeśli możesz dokładną procedurę wpisywania tego kodu. Co należy zrobić, a czego nie, czy monument ma być aktywny czy nie itd.
Aha, i napisz, jeśli możesz dokładną procedurę wpisywania tego kodu. Co należy zrobić, a czego nie, czy monument ma być aktywny czy nie itd.
Spoiler: