Wojny klanów
-
Guest
Napiszę w punktach, tak mi będzie wygodniej.
1) Rafals - Ja i Doyle już zajmujemy się mapami (ostrzeżenie: mam słomiany zapał, w dodatku raczej się na tym nie znam
), wystarczy (jak powiedziała Sorv) wkleić na forum (powinny być kompatybilne z 1.53, nie?) i tyle. Kto chętny, ten pobiera.
2) Scorpionix - Niby czemu klany mają się składać z trzech członków? Jakaś magiczna liczba? A co Ci przeszkadza w losowanych rasach? Twoja wypowiedź nie ma argumentów
3) Scorpionix - "Nie powinno być map z 3-ema takimi samymi monumentami" (pytanie otwarte) A jak dwóm graczom wylosuje się tę samą rasę?
4) Walki "Orki na elfy" są noobskie - czemu? I orkowie, nie orki. Orka to ssak żyjący w oceanach, lub czynność wykonywana na polu
PS Scorpionix, ortografia nie gryzie.
1) Rafals - Ja i Doyle już zajmujemy się mapami (ostrzeżenie: mam słomiany zapał, w dodatku raczej się na tym nie znam
2) Scorpionix - Niby czemu klany mają się składać z trzech członków? Jakaś magiczna liczba? A co Ci przeszkadza w losowanych rasach? Twoja wypowiedź nie ma argumentów
3) Scorpionix - "Nie powinno być map z 3-ema takimi samymi monumentami" (pytanie otwarte) A jak dwóm graczom wylosuje się tę samą rasę?
4) Walki "Orki na elfy" są noobskie - czemu? I orkowie, nie orki. Orka to ssak żyjący w oceanach, lub czynność wykonywana na polu
PS Scorpionix, ortografia nie gryzie.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Dzięki Rafals i Scorpionix, że zrobiliście niezły bajzel. Przez was w życiu klany nie powstaną. Rafals klany zaproponował pewien użytkownik tego forum i sami tworzymy zasady tych klanów. Nie chce słuchać w ilu ty klanach grałeś, bo mnie to mało obchodzi. My ustalamy własne zasady i reguły gry. Scorp ty to już chyba w ogóle nie czytałeś tematu. Jest kilku chętnych, mających wersję 1.52 i edytor i chętnie się tym zajmą.
Po co ogłoszenia klanowe, jak nie ma klanów? Bezsens. Administrator wróci za 2 tygodnie. W tym czasie wyznaczono mi, aby ustalić nazwy klanów oraz ogólny zarys pojedynków. Dziękuję.
Po co ogłoszenia klanowe, jak nie ma klanów? Bezsens. Administrator wróci za 2 tygodnie. W tym czasie wyznaczono mi, aby ustalić nazwy klanów oraz ogólny zarys pojedynków. Dziękuję.
Spoiler:
-
Guest
Ari filozof sie znalazł nie masz zielonego pojencia o grafice komputerowej chyba nawet nie wiesz ci to jest paint zgadłem?? I wex przestań mnie poprawiać to co to za rużnica Orki czy orkowie piszemy o spellu a nie nie o faunie morskiej aha jeszcze jedno jest cos takiego jak punkt startowy i drużyna nie wiesz no co ty...
Właśnie, jeśli klany miałyby być nierasowe (a na to wygląda, patrząc na wyniki ankiety), wypadałoby wymyślić ilość i nowe nazwy klanów.
Edyt:
Scorpionix - A skąd Ty wiesz, co ja wiem, na czym się znam itd? o.O Tak się składa, że tworzyłem mapy do paru gier (przyznajmy, że z marnym skutkiem
), i wiem czym np. jest punkt startowy (głupie pytanie).
Wiem też, czym jest paint, ale go nie używam. Preferuję bardziej ambitny program, jakim jest gimp.
A "rużnica" ogromna, bo jak sam napisałeś, piszemy o spellu, a nie o faunie morskiej.
Jak coś jeszcze masz do powiedzenia w tym temacie - pw.
Edyt:
Scorpionix - A skąd Ty wiesz, co ja wiem, na czym się znam itd? o.O Tak się składa, że tworzyłem mapy do paru gier (przyznajmy, że z marnym skutkiem
Wiem też, czym jest paint, ale go nie używam. Preferuję bardziej ambitny program, jakim jest gimp.
A "rużnica" ogromna, bo jak sam napisałeś, piszemy o spellu, a nie o faunie morskiej.
Jak coś jeszcze masz do powiedzenia w tym temacie - pw.
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Guest
Sorvina hahahahaha OMG ty masz ustalac nazwy i pojedynki oraz daty pojedynków to powinien zakładać tzn. leader gildi, clanu jak kto woli i sami sobie powinni wymyślać i sami powinni ustalac z kim chcą grac a z kim nie chcom to chyba zrozumiale ja i rafals tez nalezymy do tej społeczności i możemy pisac nasze opinie wolnośc słowa wiesz co to jest uczyli o tym w 1 gimnazjum zapomniałem że chodzisz do przedszkola
Tak chodzę do przedszkola. Przeszkadza? To wypad. Jesteś bliski dostania bana, więc trzymaj się chłopie. Widać, że nie wiesz o co chodzi. Przykre, że nie umiesz czytać. Przykre. Chcesz coś jeszcze sensownego powiedzieć o klanach? To zapraszam. Nie? To wypad. Nie lubimy chamów.
Edit: Rafals przychodzisz dzisiaj na forum i się rządzisz prawie jak stary bywalec. Powstaną rasy według założeń, to się możesz zapisać. Ja nie twierdzę, że mamy wykwalifikowanych grafików, bo ja sama jestem za nierasowymi klanami, ale sama decyzji podjąć nie mogę. I zabierz tego swojego pupilka z tego forum, bo nie potrafi się zachować.
Edit: Rafals przychodzisz dzisiaj na forum i się rządzisz prawie jak stary bywalec. Powstaną rasy według założeń, to się możesz zapisać. Ja nie twierdzę, że mamy wykwalifikowanych grafików, bo ja sama jestem za nierasowymi klanami, ale sama decyzji podjąć nie mogę. I zabierz tego swojego pupilka z tego forum, bo nie potrafi się zachować.
Spoiler:
Khem, khem. Pozwolę sobie na offtop.
Sorvina jest moderatorem, można śmiało powiedzieć - zastępcą Kahada (administratora). On wyznaczył Jej, żeby doprowadziła (czy jak wolisz - postarała się doprowadzić) do tego, żeby nazwy klanów i zarysy (!) pojedynków zostały ustalone, a nie - że Ona ma to obmyślić.
Wolność słowa nie polega na dowartościowaniu siebie, ubliżając innym. Możesz wyrażać swoje zdanie, o ile nie atakujesz tym innych.
Rafals - jakiej mapie, skoro żadna jeszcze nie powstała? Zresztą, zawsze jest Doyle. Co do grafiki, być może się zgodzę, bo niestety moja karta graficzna nie dźwiga Spella na najwyższych detalach, więc będą z tym problemy.
Sorvina jest moderatorem, można śmiało powiedzieć - zastępcą Kahada (administratora). On wyznaczył Jej, żeby doprowadziła (czy jak wolisz - postarała się doprowadzić) do tego, żeby nazwy klanów i zarysy (!) pojedynków zostały ustalone, a nie - że Ona ma to obmyślić.
Wolność słowa nie polega na dowartościowaniu siebie, ubliżając innym. Możesz wyrażać swoje zdanie, o ile nie atakujesz tym innych.
Rafals - jakiej mapie, skoro żadna jeszcze nie powstała? Zresztą, zawsze jest Doyle. Co do grafiki, być może się zgodzę, bo niestety moja karta graficzna nie dźwiga Spella na najwyższych detalach, więc będą z tym problemy.
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Guest
Ja nie mogę... Uwielbiam ludzi, którzy czytają bez zrozumienia tekstu. Jeśli postanowimy, że mają być klany rasowe, to wtedy forum trzeba będzie podzielić. Proste, każda będzie miała swoją nazwę. Natomiast jeśli wybierzemy klany nierasowe, to chyba jest oczywiste, że będzie się to inaczej przedstawiało. Trochę wyobraźni.
Spoiler:
Łaa, jestem profesorem w trzeciej klasie gimnazjum ^^
Tylko że samych klanów, a więc i liderów, nie ma. Zarysy pojedynków - jak mają wyglądać, a nie kto z kim...
Tylko że samych klanów, a więc i liderów, nie ma. Zarysy pojedynków - jak mają wyglądać, a nie kto z kim...
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
Sorki że się "rządze", ale chcialem pomóc... Wiem że ty jesteś moderatorem bo pewnie sobie na to zapracowałaś, ale z tymi klanami coś Ci nieidzie. A Scorpionix to nie "pupilek" jak go nazwałaś lecz kolega, który też chce żeby to ruszyło do przodu a nie od 10 dni stało w miejscu...
EDIT: A ogłoszenia powinny wyglądać np. tak: "Klan Red Legions szuka gracza który dobrze gra trollami i ludźmi", lub tak "Gram dobrze orkami i krasnoludami i szukam klanu"... O to mi chodziło pisząc o nowym temacie... Trzeba to trochę usprawnić żeby Admin po powrocie był dumni...
EDIT: A ogłoszenia powinny wyglądać np. tak: "Klan Red Legions szuka gracza który dobrze gra trollami i ludźmi", lub tak "Gram dobrze orkami i krasnoludami i szukam klanu"... O to mi chodziło pisząc o nowym temacie... Trzeba to trochę usprawnić żeby Admin po powrocie był dumni...
Uh... coś mi nie idzie. Yhm... jak widzisz, ja nie mam zadania utworzenia tych klanów, bo to nie moja broszka. Ja mam jedynie ustalić ewentualne nazwy oraz system pojedynków i ogólnie jak ma to wyglądać. Ja tu nic nie ruszę, bo od tego jest admin.
Kolega? Okey, niech będzie, ale nie lubię ludzi, którzy nie potrafią się zachować. Jak nie potrafi dyskutować na dany temat, to stanowczo nie jest to dla niego miejsce.
Kolega? Okey, niech będzie, ale nie lubię ludzi, którzy nie potrafią się zachować. Jak nie potrafi dyskutować na dany temat, to stanowczo nie jest to dla niego miejsce.
Spoiler: