Runy

Spellforce: Breath of Winter

Poll: KtĂłrego SÂługĂŞ Run z Kampani Aryna najbardziej lubisz ??

Poll ended at Sun, 13 Feb 2011, 23:26

Gizto
6
8%
Kyra
5
7%
Gultark
0
No votes
Shar Arduin
15
21%
Ostrze
46
64%

Total votes: 72

Guest

Runy

Post by Guest »

W kampani Aryna znajduję sie zawsze surowe kamienie runiczne i powino ich być 7 ( 3 ostrza, Kyra, Gitzo, Gultatk I Shar Arduin) a ja jak raz grałem to znalazłem 8 tych kamieni.

Czy jest jeszcze ktos kogo sie wsadza do runy czy to po prostu jakis błąd ??

przy okazji dodam mała ankietke
Guest

Post by Guest »

Ostrz są 3 rodzaje :P

Image

Image

Image

Wszystkie ostrza są dobre ale ostatni princeps naprawde wymiata ^^
Guest

Post by Guest »

On ma chyba siłę i wytrzymałość 100
Guest

Post by Guest »

ja najbardziej lubie nekromante Shara Arduina bo ma aure kradziezy zycia na przyzwoitym pozimie
Guest

Post by Guest »

ale nawet taki sługa ostrzy na 15 lvl. może spokojnie walczyć ze smokiem na 20 ;]
Guest

Post by Guest »

A to jest trochę bez sensu że najpierw znajduje sie runę Ostrza na 15 a potem runę Orka na 14.
Guest

Post by Guest »

runy ostrza się nie znajduje tylko zbiera części a potem daje zamaskowanemu razem z pustym kamieniem runicznym żeby nam z tego zrobił runiczne ostrze :]
Guest

Post by Guest »

No o to mi chodziło.

Ale to i tak jest bezsensu.

A jeszcze co do Sługów Run to podobała mi się Wiatrobiegaczka Kyra. Tam był taki fajny łuk na łuki 8 ( Gniew Aryna) z wpływem Zamrożenia. Naprawdę nieźle nim nawalała. Poradziła sobie nawet w Mieście Dusz.

A tak wogle to odpowie ktoś wreszcie na główne pytanie ????
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

ja mam takie pytanie bo nigdy nie mogłem znaleść tego orka gurhlaka czy jakoś tam czy ktoś zna jego położenie
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

W jakiejś grocie na północy w szrenicy
Guest

Post by Guest »

mi się najbardziej podoba ostrze a przede wszystkim wyglądem tkacz miecza bo jako jedyny ma ogon
Guest

Post by Guest »

Według mnie najlepsze są runy

Ostrzy

I Gitzc jest śmieszny
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Dla mnie dobry jest Shar Arduin. Ma dobrą czarną magię. Ale princeps to wymiata.
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Eee... Shar Aduin jest słaby. Może kozaczy magią, ale byle wróg go zabije w mig. Natomiast Ostrza... to są wojownicy! Szybcy, silni i wytrzymali! Tkacz potrafi bez problemu zabić nawet wroga, który ma więcej leveli do niego samego. Chociaż Kyra też nie najgorsza. Jako łuczniczka spisywała się całkiem, całkiem.
Spoiler:
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Ostrza są najlepsze!!

Ale Gitzo też jest niezły !
Post Reply