Problem z kryształem cienia...
-
Guest
Problem z kryształem cienia...
Znalazłem już ten murek w zamku w kurhanach skowytu naciskam na niego i pokazuje sie to ,,ściane przecina pokaźnych rozmiarów pęknięcie ' a później mam do wtboru tylko ESC co robić?
-
Guest
uuuu, to ja bym powiedział że kiepsko
zdarzały się u mnie przypadki że zadania nie mogłem wykonać bo nie można było porozmawiać z jakimś gośćiem albo jeszcze gorzej zadanie poprzednio wykonane pojawiło się na nowo
niestety te bugi miałem mimo najnowszych peatchy
A teraz jeszcze nie mogę włączyć gry bo wyskakuje błąd, i tak nie chce mi się na razie grać więc odinstalowałem. Jak mi się zachce zainstauje i uruchomię jeszcze raz bo zapis map i bohaterów zachowałem
Pozdrawiam
zdarzały się u mnie przypadki że zadania nie mogłem wykonać bo nie można było porozmawiać z jakimś gośćiem albo jeszcze gorzej zadanie poprzednio wykonane pojawiło się na nowo
niestety te bugi miałem mimo najnowszych peatchy
A teraz jeszcze nie mogę włączyć gry bo wyskakuje błąd, i tak nie chce mi się na razie grać więc odinstalowałem. Jak mi się zachce zainstauje i uruchomię jeszcze raz bo zapis map i bohaterów zachowałem
-
Guest
-
Guest
-
Guest
ja mam problem z kryształem ale nieco nietypowy. biore misję od Castagira z Szarogórza, następnie wyruszam do Płn. Gór Witrznych, zabijam zjawe biore pierścień i idę do niego z powrotem. W miarę jak przechodze kolejne scenariusze docieram do Farlornowej Nadziei i nekromanty Rigoura, daje mu pierścień a on go aktywuje i każe szukać cieni, no, to szukam. Chodze po krainach szukając cieni i eliminując je, przy jednym z nich znajduję księgę "Manifest Cieni" i znoszę ją Rigourowi, a dalej to tylko trzeba zabrać kryształ z Kurhanów. I tu jest cały problem kiedy daje go Castagirowi ten po całej tej gadaninie o cieniach i o jego badanich bierze ode mnie PIERŚCIEĂ a kryształ dalej mam w ekwipunku i nie dostaje szaty cienia. kiedy chciałem z nim pogadać mogłem go zapytać tylko "Jak Twoje badania?" i to wszystko więc poszedłem jeszcze raz do Rigoura i później znowu do Castagira, ale dalej to samo.
W czym problem? Może coś sknociłem po drodze?
W czym problem? Może coś sknociłem po drodze?
-
Guest
-
Guest