Olbrzym strzegący boskie koloesum

Spellforce: Shadow of the Phoenix
Locked
Guest

Olbrzym strzegący boskie koloesum

Post by Guest »

Mam z nim problem, wykonalem misje na te księżniczki zamienione w zaby i jego brata co mial ten kamien. Ale nie moge przejsc tej misji z goblinami. BEDE WDZIECZNY ZA POMOC
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Nie wiem w czym jest problem. Jeśli w pokonaniu ich to proponuje zrobić bardzo silną armię, następnie podzielić ją i jedna strzec przejścia, a drugą połową lecieć na gobliny, najlepiej z avatarem. Jak nadal jest problem to możesz postawić kilka wież.
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Ale w tym chodzi o to ze jest na nich jakas klatwa(bo ukradli olbrzymowi skarb czy cos cos takiego) i trzeba zdjac te klatwe
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

No to trza je zabić... Po prostu zabić... One mają tam swoje gniazda, więc, że tak powiem zrób im wjazd na chatę armią ;F
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

one tam nie mają gniazd po prostu one się tworzą koło takiego jeziora jest takich kilka obok każdego jest obóz zwierzoczłeków zniszcz ten obuz zostaw pszy tym jeziorku po trzech z mrocznych elfów albo leśnych i w ten spsób wykonasz misje
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Nie trzeba zostawiac tam zadnych jednostek. Wystarczy uzbroic sie w cierpliwosc i niszczyć wszyskie obozy zwiezolaków i zabijac gobliny.
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Trzeba zniszczyć obozy zwierzoludzi i dopiero zabić gobliny bo będą sie mnożyć w wieczność.

Ja przeszedłem te misje z runami na 33 poziomie {elfów i mrocznych elfów}.

I dobra rada :Gdy będziesz miał wysoki poziom to ułóż mozaikę śmierci.
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

Wiesz co psota, nie nabijaj, bo to było już dawno powiedziane, a problem rozwiązany. To, że temat nie jest zamknięty, nie znaczy, że wolno w nim spamować.
Spoiler:
Locked