To teraz ja się pytam o co tobie chodzi? o.O Spoko filmik?? Błąd?? Wersja 1.38?? Filmik przecież widziałam, jak przechodziłam CF postacią z OZ. To na pewno nie błąd. Być może mi się pokazał, nie pamiętam. Wersję mam 1.53.
Wg. mnie twórcy gry nie przewidzieli że ktoś będzie tak cfany i użyje kodu na teleport żeby zabić Fial Darg ;] Albo to taki kolejny "easter eggs" Bo Zamaskowanego tam nie było tylko nie widzialna postać...Hmmm...Kojarzy mi się to troche z tymi "dziwnymi duszami" i "wiadomością" to chyba jednak easter eggs ;p Bo gdyby nie to by była spora niedoróbka a wątpie aby autorzy sobie na coś takiego pozwolili
Nie żadna bariera tylko góra W mojej wersji wogóle go widać nie było biłem się z niewidzialnym tylko jak na to najechałem to miałem napisane że to Darius ;]
Rotfl... Wy to dopiero przekopujecie wzdłuż, wszerz i wgłąb świat SpellForce 'a xD Chyba tam zerknę również. Aaa! Takie małe cóś mi się przypomniało. Na Czerwonych Pustkowiach, jak się popatrzy na wodę, stojąc w okolicach portalu do Kruczej Przełęczy można zobaczyć taką chmurkę, z której zawsze rodzą się wrogowie. Dość ciekawe^^