No i po co to pisałeś? Jak to przeczytałam to już nie mogę się doczekać drugiej części. Aha mam pytanie: Czy ktoś ściągał może wersje demo? Ja ściągnęłam, ale mi nie chodzi, co chwilę wyskakuje jakiś błąd i wogóle grafika jest taka nieciekawa.
I jeśli wersja demo tak się zachowuje na moim komputerze to znaczy, że pełna wersja też będzie źle chodzic?
Ja tez mam taki sam problem z demo, najpierw sobie ściągnąłem z neta z cdprojektu, niezadziałoło, pomyślałem może jednak coś nie tak, pliki popsute troche albo coś takiego, potem pozyczyłem od kumpla płytke z cdaction bodajże na której też było to demo, zainstalowałem i nadal to samo. na jakimś forum wyczytałem że to wina sterownika directX, zalecali żeby zainstalować ten dołączony do demki. Tego directa chyba ze 3 razy instalowałem i nic. Jak ktoś wie jak rozwiącać ten problem prosze piszcie do mnie na gg najlepiej. (bradzo mi zależy na tym żeby zobaczyć jak ta ra sie prezentuje wiec jeszcze raz prosze...błagam! )
Mi akurat demo chodzi bez problemu Nie wiem dlaczego wam nie działa :/ zapewne wina sterowników, by trza było poczytać na oficjalnym forum, jedyny problem to to że nie jest po polsku
Ta sprawa dema jest nieco dziwna. Nie zdziwiłbym się, jeżeli problemy wystpępowałyby tylko na Windows 'ie XP :/. Wszystko przez te niby "świetne" sterowniki :/.