Thurgon-Greydusk valley

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Locked
Guest

Thurgon-Greydusk valley

Post by Guest »

Mam taki problem mianowicie ze mam zadanie zwiazane ze zdrajcami od morthona w twierdzy, znalazlem mape ktora jest do tego potrzebna i nie moge pogadac z thurgonem gdyz wczesniej wykonalem dla niego zadanie (zanioslem list) i teraz nie moge z nim pogadac o mapie

jak go zmusic do rozmowy?

prosze pomozcie!
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Nie wiem jaki był sens się przenosić z Doliny Szarego Zmierzchu do Szarogórza, tylko po to żeby odnieść list, przed ukończeniem misji na tej mapie.

Z racji tego, że do porozmawiania z Thurgonem jest potrzebne porównanie charakteru pisma z mapy z tym listu (a listu już nie masz), to moim zdaniem nie da się w tej chwili już zmusić Thurgona do rozmowy, a tym samym udowodnić mu winę i rozwiązać questa. Jedyne chyba co Ci zostaje, to wczytanie wcześniejszego stanu gry (jeśli robiłeś save np na początku misji na tej mapie, lub w jej trakcie, ale przed oddaniem jeszcze listu Tanarze w Szarogórzu).

Nie miałem jeszcze takiej sytuacji, ponieważ zawsze staram się zrobić wszystko na danej mapie, zanim przejdę na następną, bądź wrócę gdziekolwiek aby rozwiązywać poboczne questy; więc być może istnieje jakieś inne, niż proponowane przeze mnie, rozwiązanie, ale śmiem wątpić.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Jakieś nieścisłości?

Jakby co to piszcie PW, a w razie innych pytań temat otworzę...

Jak dla mnie, problem został rozwiązany więc zamykam...
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Locked