okręt-miasto

Post Reply
Guest

okręt-miasto

Post by Guest »

Niedawno kupiłam Spleforce 2: Dragon Storm i nie mogę sobie poradzić z mapą Okręt - Miasto. Jest tam taka skrzynia otoczona 5 tabliczkami, no i jeszcze inne tabliczki rozsiane po całym okręcie... O co chodzi? Jak otworzyc skrzynię? :(
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Jeżeli nie bawiłaś się tabliczkami to trzeba otworzyć tą na południowym zachodzie od Nawigatora wtedy otworzy się skrzynia z różnymi skarbami .
Guest

Post by Guest »

Hmm... chyba się niestety bawiłam, ale dzięki, spróbuję :)

ps. udało się!!! thx 8)
Guest

Post by Guest »

Tak się zastanawiam, czy jest jakiś sens w tych wszystkich tabliczkach z różnymi rysunkami... czy to może taka zmyłka :?: I te litery, którre maszyna mysląca wyjaśnia, ale to i tak nic nie ułatwia ani nie rozwiązuje. Jeszcze nie przeszłam całości, więc może coś później się okaże :)
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Tuż po otwarciu skrzyni nie będą te symbole miały znaczenia . Zresztą są one tylko po to abyśmy pomyśleli .
Dosu666
Zbrojny w klawiaturę

Post by Dosu666 »

Ja spędziłem nad tym dobre kilkanaście godzin. I powiem że to jest tylko poto abyś nieprzeszedł zaszybko gry xD. Te tabliczki nie mają kompletnie sensu.
Proximo
Skrytopisarz

Post by Proximo »

a ten "X" to co oznacza?
Dosu666
Zbrojny w klawiaturę

Post by Dosu666 »

Nad tymi tabliczkami nie ma się co głowić. Tak samo jak nad literkami itd. Wykonując wszystkie misje do każdego pokoju dotarłem i one nic na 100% nie mają z nimi wspolnego.
Proximo
Skrytopisarz

Post by Proximo »

aaaa spoko.... już przeszłem :)
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

A mam pytanie czy da się otworzyć pokój z takimi 5 stołami ?
Proximo
Skrytopisarz

Post by Proximo »

ja nie wiem...

i mam takie offtopicowe pytanie?

Kiedy kończy się WS? Tylko poproszę o nazwę mapy... proszę nie zdradzać mi elementów fabuły :P
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

W pałacu króla Ulfa po pokonaniu Twórcy .
Sługa Run
Odbębniacz postów

Post by Sługa Run »

ja mam jedno pytanie jestem spowrotem na Góże zimowego Blasku (czy jakoś tak) tam gdzie była piersza misja i rozwaliłem tych pięciu kapitanów wrogiej armi ale nie moge rozwalić tej lodowej czrodziejki bo jak ją zabije to ona się odradza co robić?

Błędy zaznaczone na czerwono. Staraj się pisać poprawniej. I czy czasem nie pomylił ci się temat?//Soul
Post Reply